Wywiady

Mały wielki sklep

Jeśli ktoś jest zmotywowany, ma smykałkę do biznesu i jest chętny do nauki, to świetnie poradzi sobie nawet wtedy, gdy […]

Franczyza Depilconcept to (nie) przypadkowy biznes

Oprócz sprawdzonego know – how, oferujemy wsparcie na każdym etapie prowadzenia biznesu – mówią Marta Szymczak i Mariusz Włoczkowski, właściciele […]

Franczyza Al.Capone to pasja z procentami w tle

Już w szkole nauczyciele mówili mi, że mógłbym handlować piaskiem na pustyni. Uwielbiam kontakt z ludźmi a sprzedaż to pewnego […]

Franczyza FIT CAKE oznacza FIT słodycze i FAT zyski

Ich biznes powstał z potrzeby, ale i z pasji, którą wspólnie dzielili. Sukces jest efektem ubocznym ich misji. Jeśli biznes, […]

Franczyza Early Stage, czyli sukces dziesięciu supermocy

Mamy świadomość, że rozwój przychodzi z czasem, dlatego we współpracy z naszymi franczyzobiorcami, nie stawiamy na ilość, lecz na jakość […]

Franczyza Gruby Benek jak pizza na wypasie

Klient w obecnych czasach oczekuje produktu dobrej jakości dostarczonego w szybkim czasie – mówi Kamil Mroczkowski, właściciel placówki franczyzowej Gruby […]

Franczyza Twój Prawnik 24 to kancelaria inna niż wszystkie

W naszej kancelarii najważniejsze jest dla nas zadowolenie klientów oraz skuteczność naszych działań. Nie możemy sobie pozwolić na niedomówienia czy […]

36 MINUT to franczyza dla aktywnych

Branża fitness to wspaniali ludzie z wielką pasją, energią i endorfinami. Gdy już złapie się tego sportowego bakcyla, pozostaje się […]

Sklep na zdrowie

W naszej franczyzie chodzi o partnerstwo, które w długiej perspektywie działania, daje wymierne korzyści przede wszystkim franczyzobiorcom – mówi Edyta […]

Lider na kółkach

Planując nasze działania skupiamy się na swoim planie rozwoju, jesteśmy przekonani, że dostarczamy najlepszą usługę naszym klientom, za najlepsze możliwe […]

Znany szyld, pewny zysk

Polski klient chociaż wciąż oszczędny, coraz mocniej docenia też jakość produktów – mówi Katarzyna Wojdyło, właścicielka supermarketu Bricomarché w Szprotawie. […]

Agent na celowniku

Ambicja, konsekwencja, determinacja, pokora i doświadczenie w pracy agenta – to przepis na sukces Elżbiety Zakrzewskiej, która prowadzi swoje biuro […]

Srebrny jubileusz Da Grasso

Od 25 lat Da Grasso to gwarancja sukcesu. Przy przestrzeganiu wytycznych i odpowiednim zaangażowaniu w prowadzenie biznesu, ta gwarancja wciąż […]

Doradztwo we franczyzie szyte na miarę

Od przeszło 20 lat związany z rynkiem franczyzy. Ekspert którego, jak sam twierdzi, niewiele jest w stanie zaskoczyć na tym […]

Własna restauracja pod złotymi łukami

Zawsze myślimy, jak i co nowego możemy zaoferować naszym gościom. Wprowadzanie nowych rozwiązań, inwestycja w innowacyjność to stały proces. Dążymy […]

Socatots to wymarzone miejsce na Ziemi

Moją misją w biznesie jest zachęcenie dzieci do uprawiania sportu, a przez to kształtowania ich cech charakteru, które z pewnością […]

Project Zero Waste to biznes w trosce o środowisko

Czy możliwe jest zatrzymanie negatywnych skutków korzystania ze środowiska przez człowieka? Dr Katarzyna Michniewska, prezes firmy Project Zero Waste Sp. […]

Franczyza Grene na Lubelszczyźnie

Od lat słyszymy, że ,,rolnictwo to ciężki kawałek chleba’’. Żeby ugryźć ten kawałek trzeba się wykazać pracą i zaangażowaniem. To […]

Da Grasso: włoski smak w polskim wydaniu

Doskonała organizacja pracy, zaangażowanie, know- how oraz odpowiednie przeszkolenie to recepta na sukces Martyny Klon, franczyzobiorczyni ze Świecia, która od […]

Luksus w polskim wydaniu

W dzisiejszym świecie, który mocno zwraca uwagę na ekologię, recykling tkanin, biodegradowalność – sprzedaż produktów marki Caterina staje się łatwiejsza, […]

Pasja z żyłką biznesową

Identyfikacja ze znaną siecią daje poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa – mówi Maria Kęcina, która z mężem prowadzi biznes pod szyldem […]

Wywiad [VIDEO]: Franczyza bez tajemnic

O tym, dlaczego warto rozwinąć swój biznes poprzez franczyzę i jak to zrobić opowiada Andrzej Krawczyk, właściciel Akademii Rozwoju Systemów […]

Czas to pieniądz

Dzięki nam, restaurator zyskuje czas, który może poświęcić na dalszy rozwój swojej restauracji – mówią Małgorzata Młynarczyk oraz Tomasz Purgal, […]

Krzepiący biznes bez cukru

Zgodnie mówią, że życie bez wyzwań i ciągłych zmian jest po prostu nudne. Całkiem przypadkiem trafiły do sieci Fit Cake […]

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram