Franczyza Benek Pizza i Gruby Benek

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy
Jednostki własne
brak
Jednostki franczyzowe
44

Finanse

Minimalna kwota
od 150 000 zł (w zależności od metrażu i stanu lokalu).
Opłata wstępna
od 5 000 zł
Opłata bieżąca
od 1400 zł
Opłata marketingowa
brak

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Katarzyna Włodarczyk - Pięta, Członkini Zarządu ds. Rozwoju Sieci Benek Pizza i Gruby Benek
Numer telefonu
509 000 056
Ulica
H. Sienkiewicza 82/84
Miasto
90-813 Łódź

Opis systemu

Benek Pizza i Gruby Benek to polska siec franczyzowa, skupiająca w swojej ofercie 3 najpopularniejsze koncepty gastronomiczne - pizzę, chrupiące kurczaki i burgery. Filarem naszego sukcesu są najwyższej jakości składniki oraz szybka dostawa. Nasi Franczyzobiorcy mogą otworzyć stacjonarny lokal lub zamówić gotową i w pełni wyposażoną modułową pizzerię.

Od lat intensywnie pracujemy nad tym, aby przekazać naszym Franczyzobiorcom najlepsze rozwiązania systemowe, które pozwolą znacznie przyspieszyć nie tylko proces przyjęcia zamówienia, ale również jego realizacji. Stąd zastosowanie automatycznych piecy przelotowych czy pras do ciasta.
Nieustannie pracujemy nad skróceniem czasu dostawy poprzez inteligentne platformy do zarządzania logistyką dostaw.

Kierujemy się wysoką etyką biznesu, oferując jasne i klarowne zasady współpracy. Nasi Franczyzobiorcy otrzymują sprawdzony model biznesowy, wiedzę i narzędzia do zarządzania restauracją na światowym poziomie.

NAJLEPSZE SKŁADNIKI

Fundamentem naszej sieci jest wybór najlepszych jakościowo składników.

STRATEGIA MARKETINGOWA

Idealnie dobrane, niejednokrotnie nowatorskie, ale tez sprawdzone działania marketingowe to klucz do sukcesu naszych lokali. Współpraca z infulencerami czy takimi markami jak Microsoft to dla nas codzienność.

 

KORZYŚCI DLA FRANCZYZOBIORCY

WSPARCIE NA KAŻDYM ETAPIE WSPÓŁPRACY:

• przeprowadzamy badanie rynku wybranej przez Franczyzobiorcę miejscowości wraz z oceną potencjału
• wspieramy w negocjacjach warunków umowy najmu
• przekazujemy bezpłatne projekty technologiczne i wizualne lokalu
• Franczyzobiorca otrzymuje bezpłatne projekty materiałów reklamowych
• gwarantujemy bezpłatne szkolenia
• przekazujemy dokumentację HCCP, procedury i receptury
• przygotowujemy kampanię promującą otwarcie lokalu
• gwarantujemy dostępność najlepszych jakościowo surowców w konkurencyjnych cenach
• Franczyzobiorca otrzymuje zaawansowane wsparcie marketingowe.

 

DODATKOWE WYMAGANIA STAWIANE FRANCZYZOBIORCOM

Poszukujemy osób:

- przedsiębiorczych
- otwartych na nowe wyzwania, chcących rozwijać swój biznes
- pozytywnie nastawionych na innowacyjne rozwiązania
- nie wymagamy doświadczenia w zakresie gastronomi
- mile widziane osoby posiadające własny lokal lub działkę

 

 

Formularz kontaktowy

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram