Informacje podstawowe
Finanse
Kontakt
Opis systemu
Benek Pizza i Gruby Benek to polska siec franczyzowa, skupiająca w swojej ofercie 3 najpopularniejsze koncepty gastronomiczne - pizzę, chrupiące kurczaki i burgery. Filarem naszego sukcesu są najwyższej jakości składniki oraz szybka dostawa. Nasi Franczyzobiorcy mogą otworzyć stacjonarny lokal lub zamówić gotową i w pełni wyposażoną modułową pizzerię.
Od lat intensywnie pracujemy nad tym, aby przekazać naszym Franczyzobiorcom najlepsze rozwiązania systemowe, które pozwolą znacznie przyspieszyć nie tylko proces przyjęcia zamówienia, ale również jego realizacji. Stąd zastosowanie automatycznych piecy przelotowych czy pras do ciasta.
Nieustannie pracujemy nad skróceniem czasu dostawy poprzez inteligentne platformy do zarządzania logistyką dostaw.
Kierujemy się wysoką etyką biznesu, oferując jasne i klarowne zasady współpracy. Nasi Franczyzobiorcy otrzymują sprawdzony model biznesowy, wiedzę i narzędzia do zarządzania restauracją na światowym poziomie.
NAJLEPSZE SKŁADNIKI
Fundamentem naszej sieci jest wybór najlepszych jakościowo składników.
STRATEGIA MARKETINGOWA
Idealnie dobrane, niejednokrotnie nowatorskie, ale tez sprawdzone działania marketingowe to klucz do sukcesu naszych lokali. Współpraca z infulencerami czy takimi markami jak Microsoft to dla nas codzienność.
KORZYŚCI DLA FRANCZYZOBIORCY
WSPARCIE NA KAŻDYM ETAPIE WSPÓŁPRACY:
• przeprowadzamy badanie rynku wybranej przez Franczyzobiorcę miejscowości wraz z oceną potencjału
• wspieramy w negocjacjach warunków umowy najmu
• przekazujemy bezpłatne projekty technologiczne i wizualne lokalu
• Franczyzobiorca otrzymuje bezpłatne projekty materiałów reklamowych
• gwarantujemy bezpłatne szkolenia
• przekazujemy dokumentację HCCP, procedury i receptury
• przygotowujemy kampanię promującą otwarcie lokalu
• gwarantujemy dostępność najlepszych jakościowo surowców w konkurencyjnych cenach
• Franczyzobiorca otrzymuje zaawansowane wsparcie marketingowe.
DODATKOWE WYMAGANIA STAWIANE FRANCZYZOBIORCOM
Poszukujemy osób:
- przedsiębiorczych
- otwartych na nowe wyzwania, chcących rozwijać swój biznes
- pozytywnie nastawionych na innowacyjne rozwiązania
- nie wymagamy doświadczenia w zakresie gastronomi
- mile widziane osoby posiadające własny lokal lub działkę
Formularz kontaktowy
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji