Jak wyglądał rynek franczyzy w gastronomii w 2012 roku?

Autor: Redakcja
Data dodania: 4 marca 2013
Kategoria:
i okladka fbChociaż kryzys w branży gastronomicznej trwa od kilku lat, to dopiero w 2012 roku stał się on wyraźnie zauważalny na rynku franczyzy. Na 150 sieci rozwijających się w tej formule wzrost liczby punktów odnotowało zaledwie 30 z nich. Wiele lokali natomiast zostało zamkniętych.

 

 
Pełny raport, przygotowany przez zespół ekspertów Akademii Rozwoju Systemów Sieciowych, opublikowany jest na łamach najnowszego magazynu Franczyza&Biznes, który jest dostępny w dobrych salonach prasowych na terenie całego kraju.

W pierwszym numerze można przeczytać także o przemijającej modzie na fotodepilację, dowiedzieć się skąd wziąć pieniądze na własny biznes oraz zapoznać się z dziesięcioma najlepszymi franczyzami 2012 roku. Poza tym najświeższe informacje z rynku franczyzowego w Polsce i baza ofert franczyzowych – warto zapoznać się z magazynem osobiście.  

Adam Gieras

Dołącz do newslettera

Pozostałe artykuły - Aktualności

zobacz więcej

Data dodania: 2 września 2022
Piękno i pieniądze
Data dodania: 12 lipca 2022
Pomysły na biznes w domu
Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram