Ok. 40 tys. zł netto – to kwota, która wystarczy, by otworzyć kebab kraftowy w ramach sieci Kebab Yum Yum. Obecnie liczy ona 3 lokale, ale w tym roku zwierza otworzyć 5 kolejnych.
Kebab Yum Yum to kolejny, obok m.in. Biesiadowa, Western Tortilli czy Speedy Romano, koncept gastronomiczny stworzony i rozwijany przez firmę Wojtex.
Zainteresowanie naszymi konceptami ma tendencję wzrostową. Na każdym etapie realizacji inwestycji oraz prowadzenia działalności franczyzobiorca może liczyć na pełne wsparcie. Wszystkich partnerów biznesowych zapraszamy na indywidualne spotkanie z naszymi ekspertami. Staramy się tworzyć komfortowe dla obu stron warunki współpracy. Sukces naszych partnerów zależy przede wszystkim od zaangażowania – mówi Wojciech Goduński, właściciel firmy Wojtex.
Wszystkie lokale w ramach sieci tworzonych przez firmę Wojtex działają na zasadzie franczyzy. Jak zaznacza Wojciech Goduński, wybór konceptu franczyzowego powinien być poprzedzony analizą potencjalnego rynku lokalnego i zapotrzebowania ze strony klientów. - Współpraca z doradcami może pomóc w dokładnym zrozumieniu tych czynników i podjęciu właściwej decyzji – podkreśla.
Kebab Yum Yum to jeden z najtańszych konceptów gastronomicznych, co wynika z tego, że ten rodzaj produktu dobrze sprzedaje się na wynos, przez okienko podawcze. Nie jest więc konieczny lokal z salą konsumpcyjną.
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji