Sieć Zdrowa Krowa, w ramach swojego dynamicznego rozwoju, planuje otworzyć trzy nowe lokale do końca 2023 roku. Restauracje zostaną zlokalizowane w Łodzi, Gdańsku i Gliwicach.
Joanna Płotka, Business Development Manager sieci Zdrowa Krowa, zapowiada, że w nowych restauracjach goście będą mogli skosztować bogatej oferty dań, w tym wołowiny, będącej podstawą kuchni marki. Asortyment zostanie rozszerzony o sałatki, dania vege, keto i paleo. Każda z restauracji będzie miała unikalne elementy identyfikacji wizualnej, a ich aranżacja zostanie dostosowana do lokalizacji i potrzeb franczyzobiorcy. Dokładne daty i miejsca otwarcia nowych lokali w Łodzi, Gdańsku i Gliwicach zostaną ogłoszone wkrótce.
Zdrowa Krowa to nowoczesna sieć franczyzowa, kładąca nacisk na zdrowe relacje biznesowe i wsparcie franczyzobiorców. W 2024 roku sieć planuje powiększyć się o 34 kolejne punkty.
Robert Kuc, CEO sieci Zdrowa Krowa, podkreśla priorytetowy charakter rozwoju sieci i dążenie do dostarczania gościom najlepszych doznań smakowych. W 2024 roku planowane jest otwarcie 34 nowych lokali, co zwiększy liczbę restauracji do 51. Rok ten ma być czasem umacniania pozycji na rynku i dążenia do doskonałości w świadczeniu usług. Planowane są działania z zakresu ekspansji, poprawy standardów, centralizacji dostawców oraz employer branding.
Z myślą o przyszłości, Zdrowa Krowa poszukuje nowych lokalizacji i franczyzobiorców. Organizowane są webinary, na których przedstawiane są możliwości współpracy i model franczyzowy. Spotkania są skierowane do osób zainteresowanych prowadzeniem własnej restauracji pod marką Zdrowa Krowa.
Robert Kuc zaznacza, że organizacja webinarów wynika z chęci dzielenia się wiedzą i doświadczeniem z przyszłymi partnerami. Celem jest zapewnienie pewności i wsparcia każdemu franczyzobiorcy w prowadzeniu własnego biznesu.
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji