Franczyza z Kurcze Pieczone: Jak zarabiać w czasie epidemii?

Data dodania: 3 grudnia 2020
Kategoria:
Fot. material prasowy

Aktualna sytuacja na świecie zmusiła wiele firm do wprowadzenia poważnych zmian. Są jednak przedsiębiorstwa, których rozsądne podejście do prowadzenia działalności sprawiło, że pandemia nie zachwiała ich pozycją na rynku. Dodatkowo wciąż odnotowują wzrost zysków! Jeśli myślisz o założeniu własnej działalności i szukasz sprawdzonego sposobu na biznes w niepewnych czasach, to artykuł właśnie dla Ciebie.

Kurcze Pieczone to rodzinna firma, która działa na polskim rynku gastronomicznym od ćwierć wieku. Jest jednocześnie jedną z najdłużej funkcjonujących sieci franczyzowych w kraju. Zaczęło się od kurczaka z rożna, teraz serwujemy też dania obiadowe, zapiekanki, sałatki, czy burgery. Wszystko opiera się na świeżych, wysokiej jakości produktach i drobiu od najlepszych, zaprzyjaźnionych dostawców. Wysoka pozycja na rynku polskiej gastronomii i doświadczenie zdobywane latami, pozwoliły na stworzenie prostego i skutecznego modelu franczyzowego. Franczyza z siecią Kurcze Pieczone, to przejrzysty model biznesowy, który z powodzeniem stosują nasi partnerzy w całym kraju.

Franczyza z Kurcze Pieczone

To, jak długo firma utrzymuje się na dynamicznym rynku polskiej gastronomii, pokazuje jak skutecznie i rozważnie działa od lat. Doświadczenie i konsekwencja, to główne atuty sieci. Model franczyzowy, który stworzyliśmy jest ciągle ewaluowany i udoskonalany tak, aby przynosił jak najwięcej korzyści dla franczyzobiorcy, minimalizując jednocześnie potencjalne ryzyko i problemy. Nasi partnerzy działający już w ponad 35 polskich miastach są dowodem na to, że franczyza z Kurcze Pieczone to bezpieczny sposób na zarabianie, nawet w czasie kryzysu. Nieustannie odnotowujemy wzrost zysków- model działalności w przyczepie idealnie sprawdził się w czasie pandemii. Ludzie chętniej wybierają teraz „street food” niż klasyczne restauracje. Niskie koszty działalności powodują szybki zwrot inwestycji, a przychody rosną już od pierwszego dnia!

Korzyści z franczyzy z Kurcze Pieczone

Decydując się na współpracę z Kurcze Pieczone, dostajesz całe know- how prowadzenia działalności. To idealne rozwiązanie jeśli nie masz doświadczenia, a chcesz spróbować swoich sił w gastronomii. Franczyza opiera się na prostych zasadach i minimalizuje wydatki związane z utrzymaniem biznesu. Punkty sieci prowadzone są w ergonomicznych, estetycznie wyglądających przyczepach gastronomicznych lub kontenerach. Wszystkie wyposażone są w sprzęt kuchenny najwyższej jakości. Nad franczyzobiorcami nieustannie czuwa opiekun, który na bieżąco wspiera ich w optymalizacji biznesu. Stawiamy na współpracę, bo wiemy z jakimi problemami mierzą się nasi partnerzy i wiemy jak udzielić im realnej pomocy.

Kurcze Pieczone w czasie kryzysu

-W czasie pandemii jeszcze mocniej postawiliśmy na rozwój! Urządzenia w naszych przyczepach spełniają wszelkie standardy sanitarne. Koncept działalności pozwala na zachowanie wymaganego dystansu między Klientem a pracownikiem, a same przyczepy nie wymagają żadnych nakładów finansowych w celu dostosowania ich do panujących wytycznych. Fakt, że Klient widzi cały proces przygotowania dań sprawia, że ma pewność, że zachowujemy wszelkie standardy i wymagane środki ostrożności - mówi Walentyna Oksiukowska. Stale poszerzamy możliwości funkcjonowania naszych partnerów, tak aby nawet w czasie kryzysu mogli działać bez przeszkód.

Koszt Franczyzy z Kurcze Pieczone

Stawiamy na rozwój, dlatego dopasowujemy nasz model franczyzowy do zmieniających się warunków. Wiemy, że nasi franczyzobiorcy mają różne potrzeby i różne możliwości, dlatego współpracę opieramy na elastycznych warunkach.

-Koszt początkowy zależy wybranego modelu współpracy i waha się między 70, a 150 tys, zł. W przypadku obu wariantów wliczona została już kaucja, koszt zatowarowania, opłata licencyjna oraz inne niezbędne koszty. Prowadzenie działalności w przyczepie gastronomicznej lub kontenerze, generuje niskie koszty utrzymania, a przy odpowiedniej strategii oraz optymalizacji, pozwala na obniżenie ich do minimum, przy jednoczesnej maksymalizacji zysków - tłumaczy Walentyna Oksiukowska, specjalista ds rozwoju sieci Kurcze Pieczone.

Zyski z franczyzy z Kurcze Pieczone

Decydując się na współpracę z siecią, franczyzobiorca staje się samodzielnym przedsiębiorcą pracującym na własny rachunek i to od niego zależy czy osiągnie sukces. Na bezpośredni przychód ma wpływ wiele czynników: lokalizacja, personel, czy koszty zmienne. Nieskomplikowana technologia oraz ergonomia punktów sprawia jednak, że nie ma potrzeby zatrudniania wykwalifikowanych kucharzy, co pozwala obniżyć koszty prowadzenia działalności. Z doświadczenia wiemy, że przy odpowiednim zarządzaniu, na zwrot kosztów inwestycji nasi partnerzy mogą liczyć nawet po zaledwie roku prowadzenia działalności!

Franczyza Kurcze Pieczone to sprawdzony i bezpieczny sposób na prowadzenie dochodowej działalności nawet w czasie kryzysu. Nie musisz mieć doświadczenia, nie musisz mieć znajomości, wystarczą chęci i gotowość do pracy. My dajemy całe know- how, Ty decydujesz o reszcie!

Skontaktuj się z nami, zobacz jak szybko możesz stać się swoim własnym szefem i nie martw się już o to, co będzie dalej!
Telefon: +48 666 963 000, e-mail: franczyza@kurczepieczone.pl

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: 130 000 zł
  • Opłata wstępna: 10 000 zł (w tym szkolenie i sprawy administracyjne przy postawieniu lokalizacji)
  • Opłata bieżąca: brak
  • Opłata marketingowa: brak

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design