Sphinx, znana sieć restauracji, nawiązała współpracę z Cukiernią Sowa. Od sierpnia desery tej uznanej marki cukierniczej będą dostępne w restauracjach Sphinx w całej Polsce.
Nowości sygnowane logo Cukierni Sowa zadowolą miłośników serników, słodkości na bazie jabłek czy czekoladowych biszkoptów. Wszystkie desery, będące owocem współpracy, wykonane są z wysokiej jakości składników, zgodnie z najlepszymi recepturami.
Mateusz Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, do której należy Sphinx, podkreśla wspólne wartości obu marek. Zarówno Sphinx, jak i Cukiernia Sowa to polskie, rodzinne firmy, ceniące jakość i tradycję. Nowe desery mają urozmaicić ofertę Sphinx i sprawdzić się przy różnych okazjach, np. spotkaniach towarzyskich przy kawie.
W ramach współpracy, menu Sphinx wzbogaci się o jabłecznik deserowy, Naked Cake Mini oraz sernik z wiśniami. Są to wyroby charakterystyczne dla Cukierni Sowa, wykonane przez mistrzów cukiernictwa, dostępne w lokalach tej marki zarówno w Polsce, jak i za granicą.
Michał Sowa, członek zarządu w Cukierni Sowa, wyraża zadowolenie z zaufania, jakim obdarzyła ich sieć Sphinx. Współpraca ta jest dla Cukierni Sowa okazją do zaprezentowania gościom Sphinx wyrobów cukierniczych wysokiej jakości, które są codziennie sprzedawane w ponad 160 Cukierniach Sowa.
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji