Franczyzobiorca sieci Zdrowa Krowa, prowadzący już dwa lokale – Zdrowa Krowa Warszawa Wola i Smile&Wine Port Praski, otwiera nową restaurację w Złotych Tarasach.
Michał Kuczyński, franczyzobiorca Zdrowej Krowy, podkreśla, że Złote Tarasy to wyśmienita lokalizacja ze względu na centralne położenie Warszawy, bliskość dworca PKP, biur i dużej liczby klientów odwiedzających galerię. "Gdy pojawiła się oferta wynajmu lokalu w Złotych Tarasach, natychmiast zainteresowaliśmy się tą propozycją. W obecnych czasach, mimo trudności w gastronomii, galerie handlowe nadal przyciągają dużą liczbę klientów," mówi Kuczyński.
Nowy lokal będzie serwował amerykańską kuchnię, głównie burgery z wyselekcjonowanej wołowiny. Podobnie jak w pozostałych restauracjach sieci, menu zawierać będzie również dania vege, keto, paleo, steki i sałatki, a także śniadania i dania dla dzieci. Otwarcie zaplanowano na przełom marca i kwietnia.
"Stawiamy na wysokiej jakości wołowinę, ale również na rozwijanie oferty vege. Odpowiadamy na trendy flexitarian, keto i paleo, chcąc trafić do świadomych konsumentów dbających o zdrową dietę i środowisko," przekonuje Robert Kuc, CEO sieci. "Restauracja w Złotych Tarasach zwiększy rozpoznawalność naszej marki i wpisuje się w nasze plany rozwojowe na 2023 rok, w tym otwarcie nowych punktów, food trucków i wirtualnych marek. Pracujemy również nad centralizacją dostaw i employer brandingiem," dodaje Kuc.
Zdrowa Krowa liczy obecnie 13 restauracji w Polsce i oferuje franczyzobiorcom trzy modele współpracy: Zdrowa Krowa, Zdrowa Krowa Slow Street Food i premium Smile&Wine. Sieć poszukuje nowych partnerów do otwarcia lokali, m.in. w Fuzji Łódź.
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji