Da Grasso nie zwalnia tempa – sieć ogłasza otwarcie nowej restauracji

Autor: MK
Kategoria:

Żywiec to kolejna miejscowość, w której mieszkańcy będą mogli skorzystać z bogatej oferty Da Grasso. To jednak nie koniec – sieć zapowiedziała uruchomienie kolejnych inwestycji już na początku 2023 r.

W nowo powstałej restauracji klienci będą mogli skorzystać z bogatej i atrakcyjnej oferty. W menu, poza tradycyjną pizzą (dostępną w blisko 40 wariantach), dostępne będą m.in.: startery, sałaty, burgery, dania mięsne oraz szeroki wybór zimnych i gorących napojów.

Za nami bardzo intensywny i udany rok, związany również z uruchomieniem kolejnych restauracji. Cieszymy się, że grono naszych partnerów biznesowych nieustannie się powiększa, a mieszkańcy kolejnych miejscowości mogą korzystać z naszej oferty. Lokal w Żywcu jest ostatnią tegoroczną inwestycją Da Grasso, jednak już na początku 2023 r. ogłosimy kolejne otwarcia – mówi Magdalena Parfianowicz, Manager Operacyjny ds. Rozwoju Placówek Franczyzowych w Da Grasso.

Restauracja oferuje również możliwość składania zamówień na stronie internetowej: www.dagrasso.pl/zywiec.

Da Grasso posiada ponad 25-letnie doświadczenie na polskim rynku gastronomicznym. Pierwsza restauracja powstała w 1996 r. w Łodzi, a obecnie sieć posiada blisko 200 lokali w 140 miastach w Polsce. W 2021 r. Da Grasso dołączyło do międzynarodowego koncernu Orkla, specjalizującego się w dostawie markowych dóbr konsumpcyjnych dla sektora spożywczego, out-of-home i handlu detalicznego.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: od 150 000 zł (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu)
  • Opłata wstępna: 12 000 zł
  • Opłata bieżąca: 1464,10 zł (w zależności od wybranych pakietów menu)
  • Opłata marketingowa: brak

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram