Mieszkańcy Żywca mają powód do radości – w ich mieście otwarto nową restaurację Da Grasso. Sieć nie spoczywa na laurach – planuje już kolejne otwarcia na początku 2023 roku.
W nowo otwartym lokalu Da Grasso w Żywcu, klienci znajdą szeroki asortyment dań. Oprócz klasycznej pizzy w blisko 40 odmianach, menu obejmuje startery, sałatki, burgery, dania mięsne oraz różnorodne napoje.
"Miniony rok był dla nas bardzo intensywny i owocny, otworzyliśmy wiele nowych restauracji. Cieszymy się, że nasza sieć biznesowych partnerów się rozrasta, a mieszkańcy kolejnych miast mogą korzystać z naszej oferty. Restauracja w Żywcu to nasza ostatnia tegoroczna inwestycja, ale już na początku 2023 roku zaplanowaliśmy kolejne otwarcia," komentuje Magdalena Parfianowicz, Manager Operacyjny ds. Rozwoju Placówek Franczyzowych w Da Grasso.
Restauracja umożliwia także składanie zamówień przez internet na stronie www.dagrasso.pl/zywiec.
Da Grasso to sieć z ponad 25-letnią historią na polskim rynku gastronomicznym. Pierwsza restauracja została otwarta w 1996 roku w Łodzi. Obecnie sieć liczy blisko 200 lokali w 140 miastach w Polsce. W 2021 roku Da Grasso stało się częścią międzynarodowego koncernu Orkla, specjalizującego się w dostarczaniu markowych produktów konsumpcyjnych dla sektora spożywczego, out-of-home i handlu detalicznego.
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji