Noworoczne wydanie Franczyza&Biznes już w sprzedaży

Data dodania: 3 stycznia 2023
Kategoria:

W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania. Dla naszych Czytelników przygotowaliśmy wartościowe teksty, porady i wywiady.

Ten rok jest dla nas szczególny pod wieloma względami. Jednym z nich jest fakt, że dokładnie 10 lat temu na rynku ukazało się pierwsze wydanie magazynu Franczyza&Biznes.

Mimo, że to początek roku, z przyjemnością sięgnęłam wstecz do 2013 roku. Chociażby na chwilę zapominając o inflacji, wszelkich podwyżkach i niepewności, jaka towarzyszy nam od dłuższego czasu. Czasem warto cofnąć się w przeszłość, by uświadomić sobie i docenić to, ile osiągnęliśmy i gdzie jesteśmy dzisiaj.

W raporcie numeru - 20 franczyz na 2023 rok - podpowiadamy, w jaki biznes warto zainwestować, by cieszyć się zyskami.

Swój amerykański sen zrealizował w Polsce – Tomasz Jench, operator gastronomiczny takich marek jak New York Pizza Department i ŻarWOK.

Aspekty finansowe licencji franczyzowej.

Czterodniowy tydzień pracy może się sprawdzić na polskim rynku.

Trudny zarobek na cateringu dietetycznym.

W najnowszym numerze nie zabrakło też rozmowy z przedsiębiorcami, którzy opowiadają, dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzieli się franczyzobiorcy konceptów – Western Tortilla, Teletorium oraz In.Time.

I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!

Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch, Kolporter oraz w naszym e-sklepie.

Miłej lektury!

Redaktor Naczelna

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design