W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania! A wydanie to szczególne, bo ostatnie w tym roku. Kolejne dopiero w styczniu 2019!
Jak zawsze dla naszych Czytelników przygotowaliśmy wartościowe teksty, porady i wywiady.
Ale nie tylko. Ten numer został również poddany „drobnemu liftingowi”, wprowadziliśmy kilka zmian graficznych. Koniecznie zobaczcie i napiszcie czy Wam się podoba!
W raporcie zrobiliśmy przegląd branży usługowej – jest w czym wybierać i na każdą kieszeń.
Ale w tym numerze piszemy nie tylko o sukcesach, ale i porażkach. Nie bójmy się mówić o tych, którym się nie udało, by dwa razy nie popełniać tych samych błędów. Dlatego tematem numeru są właśnie największe porażki franczyzowe.
W najnowszym numerze nie zabrakło też rozmów z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzielą się franczyzobiorcy konceptów - CUK, Western Tortilla oraz Rabatem.pl
A o swojej drodze na szczyt opowiedzieli na właściciele sieci Bobby Burger.
Na koniec gorący ostatnio temat: Jak naprawdę jest z tą Żabką? Franczyzobiorcy czy jednak pracownicy?
I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!
Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch, Kolporter oraz w naszym e-sklepie.
Miłej lektury!
Redaktor Naczelna
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji