W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania!
Jak co roku o tej porze, raportem numeru jest franczyza w gastronomii. Co ciekawego na rynku? Dużo się dzieje, ale bez większych niespodzianek. Ciekawe jest to, co powiedział właściciel sieci Sphinx, że lokali gastronomicznych w Polsce jest za dużo, biorąc pod uwagę siłę nabywczą społeczeństwa.
Z kolei w temacie numeru przedstawiamy Top20 największych franczyzodawców w Polsce.
Nie zabrakło też rozmów z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzielą się franczyzobiorcy konceptów - Dom Ubezpieczeniowy SPECTRUM oraz Biesiadowo.
O tym, że biznes z procentem jest opłacalny przekonuje prezes zarządu Al.Capone, Piotr Jura.
Czy wciąż można zarobić na depilacji, której boom rozpoczął się dokładnie 10 lat temu?
A na koniec pokażemy najdroższe ulice handlowe świata.
I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!
Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch, Kolporter oraz w naszym e-sklepie.
Miłej lektury!
Redaktor Naczelny
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji