Wiosenny numer Franczyza&Biznes już w sprzedaży

Autor: Redakcja
Data dodania: 3 marca 2020
Kategoria:
Foto: Wiosenny numer Franczyza&Biznes już w sprzedaży

W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania!

Jak co roku o tej porze, raportem numeru jest franczyza w gastronomii. Co ciekawego na rynku? Dużo się dzieje, ale bez większych niespodzianek. Ciekawe jest to, co powiedział właściciel sieci Sphinx, że lokali gastronomicznych w Polsce jest za dużo, biorąc pod uwagę siłę nabywczą społeczeństwa.

Z kolei w temacie numeru przedstawiamy Top20 największych franczyzodawców w Polsce.

Nie zabrakło też rozmów z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzielą się franczyzobiorcy konceptów - Dom Ubezpieczeniowy SPECTRUM oraz Biesiadowo.

O tym, że biznes z procentem jest opłacalny przekonuje prezes zarządu Al.Capone, Piotr Jura.

Czy wciąż można zarobić na depilacji, której boom rozpoczął się dokładnie 10 lat temu?
A na koniec pokażemy najdroższe ulice handlowe świata.

I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!

Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch, Kolporter oraz w naszym e-sklepie.

Miłej lektury!

Redaktor Naczelny

 

Dołącz do newslettera

zobacz więcej

Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Data dodania: 10 stycznia 2022
Przed jakimi wyzwaniami stoi rynek franczyzy?
Data dodania: 3 stycznia 2022
Te 30 franczyz najbardziej interesuje Polaków
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram