Stava i Restaumatic ułatwiają zarządzanie dowozami

Autor: MK
Data dodania: 6 maja 2022
Kategoria:

Stava i Restaumatic zintegrowały swoje systemy informatyczne, aby ułatwić restauracjom przekazywanie zamówień na jedzenie z dowozem do realizacji przez wyspecjalizowanych gastro-kurierów. Dzięki tej współpracy, zamówienia, które otrzymują restauracje korzystające z oprogramowania Restaumatic automatycznie są przydzielane kurierom Stava.

Integracje technologiczne są jednym z motorów wzrostu rynku dowozów jedzenia. Zapewniają restauracjom dostęp do bardziej kompleksowych rozwiązań i pozwalają zaoszczędzić cenny czas. Płynna wymiana informacji między różnymi usługami oraz automatyzacja procesów sprawiają, że zarządzanie biznesem gastronomicznym staje się po prostu łatwiejsze.

Stava i Restaumatic zintegrowały swoje systemy, aby ułatwić obsłudze restauracji zarządzanie zamówieniami z różnych źródeł i przekazywanie zleceń automatycznie dla gastro-kurierów. Po pilotażu w wybranych lokalach, rozwiązanie jest dostępne dla wszystkich klientów Stava, którzy korzystają z oprogramowania Restaumatic.

Integracje technologiczne są jednym z motorów wzrostu sektora delivery, ponieważ zapewniają restauratorom szersze spektrum optymalizacji działalności. Współpraca Stava z Restaumatic jest kolejnym krokiem w stronę usprawnienia procesów obsługi zamówień na dowóz i konsekwentną realizacją naszej wizji rozwoju oferty dla gastronomii - mówi Grzegorz Aksamit, wiceprezes Stava S.A.

Dzięki integracji technologicznej Stava i Restaumatic, załogi lokali gastronomicznych nie muszą ciągle przepisywać zamówień czy też menu lub adresów dla kurierów między różnymi aplikacjami. Ogranicza to liczbę błędów i znacząco skraca czas realizacji zamówień.

Zdajemy sobie sprawę z tego, że wielu naszych obecnych i potencjalnych klientów boryka się z organizacją dostaw, to dość skomplikowane i czasochłonne przedsięwzięcie. Rozpoczynając współpracę ze Stavą zdejmujemy im ten ciężar z barków. Wpisuje się to w naszą misję i metodyczne działania – jesteśmy po to, aby pomagać w prowadzeniu i rozwoju biznesów gastronomicznych - mówi Marek Skubacz, prezes Restaumatic.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: 10 000 zł
  • Opłata wstępna: brak
  • Opłata bieżąca: Zależna od etapu rozwoju oddziału
  • Opłata marketingowa: brak

Dołącz do newslettera

Pozostałe artykuły - Aktualności

zobacz więcej

Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Data dodania: 10 stycznia 2022
Przed jakimi wyzwaniami stoi rynek franczyzy?
Data dodania: 3 stycznia 2022
Te 30 franczyz najbardziej interesuje Polaków
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram