Da Grasso prezentuje jesienno-zimowe menu sezonowe

Data dodania: 4 października 2022
Kategoria:

Da Grasso, lider wśród sieci pizzerii w Polsce, prezentuje sezonowe menu na jesień i zimę. Od 3 października w każdym z lokali dostępne będą nowe potrawy: pizza Queso Tocino, Queso Wrap oraz grzanki z serem wędzonym i boczkiem.

Menu zostało stworzone z myślą o chłodniejszych miesiącach, z wykorzystaniem starannie dobieranych składników, takich jak ser wędzony, chrupiący boczek, sos BBQ, rukola i czerwona cebula. Dostępna będzie również opcjonalna oliwa rozmarynowa do pizzy i grzanek.

Sezonowe napoje

Uzupełnieniem menu są sezonowe napoje: Mandarynkowe Latte, Herbata Mandarynkowa oraz Teamoniada Green Mandarine, akcentujące jesienno-zimowe smaki mandarynki, rozmarynu, goździków i imbiru.

Historia i osiągnięcia Da Grasso

Pierwsza pizzeria Da Grasso pojawiła się w Łodzi w 1996 roku, a dziś sieć liczy blisko 200 lokali w 140 miastach w Polsce. Oferta Da Grasso obejmuje szeroki asortyment pizz, burgerów, makaronów, sałat oraz dań mięsnych. Sieć zyskała uznanie na polskim rynku, o czym świadczą liczne nagrody i wyróżnienia.

W 2021 roku Da Grasso jako jedyna sieć z branży HoReCa zdobyła prestiżową statuetkę Mobile Trends Awards w kategorii „Serwis mobilny/RWD”.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: od 150 000 zł (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu)
  • Opłata wstępna: 12 000 zł
  • Opłata bieżąca: 1464,10 zł (w zależności od wybranych pakietów menu)
  • Opłata marketingowa: brak

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram