Da Grasso prezentuje jesienno-zimowe menu sezonowe

Autor: MK
Kategoria:

Da Grasso, największa sieć pizzerii w Polsce, wprowadza do swojej oferty menu sezonowe jesień-zima.

We wszystkich lokalach konsumenci będą mogli spróbować nowości: pizzy Queso Tocino, Queso Wrapa oraz grzanek z serem wędzonym i boczkiem. Oferta dostępna będzie już od 3 października.

Oferta od Da Grasso to zupełnie nowa propozycja na chłodniejsze jesienno-zimowe dni. Sezonowość potraw oferowanych klientom podkreślają starannie wyselekcjonowane składniki m.in. ser wędzony, chrupiący boczek, sos BBQ czy świeże warzywa – rukola i czerwona cebula.
W lokalach do pizzy oraz grzanek opcjonalnie dostępna będzie również oliwa rozmarynowa.

Uzupełnieniem nowej oferty są napoje sezonowe: Mandarynkowe Latte, Herbata Mandarynkowa oraz Teamoniada Green Mandarine. Motywem przewodnim propozycji są rozgrzewające jesienno-zimowe składniki: mandarynka, rozmaryn, goździki i imbir.

Pierwsza pizzeria Da Grasso powstała w Łodzi w 1996 roku. Obecnie sieć posiada blisko 200 lokali w 140 miastach Polski. W ofercie znajduje się m.in. bogaty wybór pizz, burgery, makarony, sałaty oraz dania mięsne. Wysoką pozycję sieci na polskim rynku potwierdzają liczne nagrody i wyróżnienia.

W 2021 r. sieć jako jedyny przedstawiciel branży HoReCa otrzymała prestiżową statuetkę Mobile Trends Awards w kategorii „Serwis mobilny/RWD”.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: od 150 000 zł (kwota inwestycji zależy od powierzchni i stanu technicznego lokalu)
  • Opłata wstępna: 12 000 zł
  • Opłata bieżąca: 1464,10 zł (w zależności od wybranych pakietów menu)
  • Opłata marketingowa: brak

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram