Franczyza WESTERN TORTILLA

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy

Finanse

Minimalna kwota
od 29 000 zł - okienko podawcze; od 44 000 zł - lokal od 30 m2; 2500 zł/miesiąc + 500 zł opłaty franczyzowej/miesiąc - wynajem w pełni wyposażonej oraz ologowanej przyczepy gastronomicznej
Opłata wstępna
0 zł
Opłata bieżąca
500 zł miesięcznie, niezależnie od obrotów
Opłata marketingowa
0 zł

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Wojciech Goduński, Właściciel
Adres e-mail
Numer telefonu
792 433 601
Ulica
Złotniki 11
Miasto
99-205 Dalików

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Tortille z chrupiącym filetem z kurczaka w różnych odsłonach inspirowane smakami świata. Poza lokalami stacjonarnymi, w ofercie możliwość otwarcia gastronomii w formie foodtruck’a.

Naszym franczyzobiorcom proponujemy różne możliwości podjęcia z nami współpracy pod szyldem Western Tortlilla, a mianowicie:

  • otwarcie lokalu z okienkiem podawczym o powierzchni min. 10m2. Koszt otwarcia tego typu Western Tortilla zaczyna się od 29 tys. zł.
  • otwarcie lokalu z miejscami siedzącymi o minimalnej powierzchni 30 m2. Koszt wynosi od 44 tys. zł.
  • wynajem mobilnej przyczepy gastronomicznej wraz z pełnym wyposażeniem w kwocie 2500 zł netto miesiąc + 500 zł opłaty franczyzowej/miesiąc

Korzyści dla franczyzobiorcy

  • nowość na rynku - brak konkurencji,
  • niska kwota inwestycji, co skutkuje szybkim zwrotem zainwestowanych środków,
  • mobilność - szybki zwrot inwestycji przy niskim nakładzie,
  • wsparcie na każdym etapie współpracy,
  • produkty najwyższej jakości dostarczane z naszej hurtowni.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii. Naszym franczyzobiorcom gwarantujemy profesjonalne przeszkolenie oraz wsparcie na każdym etapie współpracy.

Formularz kontaktowy

Artykuły o franczyzie WESTERN TORTILLA

Data dodania: 23 sierpnia 2021
Amori Pomodori – wkrótce otwarcie pierwszego lokalu franczyzowego
Data dodania: 24 maja 2021
Polacy kochają włoskie smaki
Data dodania: 14 marca 2019
Wiosenne przyspieszenie w firmie Wojtex
Data dodania: 13 września 2018
Powstają kolejne multibrandy Biesiadowo i Coffeeloffee
Data dodania: 15 sierpnia 2016
Błyskawiczne decyzje, korporacyjny sznyt
Data dodania: 26 stycznia 2016
7 pomysłów na biznes w gastronomii
Data dodania: 5 stycznia 2016
Nowe otwarcia w nowym roku
Data dodania: 29 grudnia 2015
Kierunek na street food
Data dodania: 27 listopada 2015
Koncepty firmy Wojtex szturmują rynek gastronomiczny
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram