Franczyza WESTERN TORTILLA

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy

Finanse

Minimalna kwota
od 34 000 zł -okienko podawcze; od 69 000 zł – lokal
Opłata wstępna
0 zł
Opłata bieżąca
800 zł + 1% od obrotu miesięcznie
Opłata marketingowa
0 zł

Kontakt

Osoba kontaktowa
Wojciech Goduński, Właściciel
Numer telefonu
792 433 601
Ulica
Złotniki 11
Miasto
99-205 Dalików

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Tortille z chrupiącym filetem z kurczaka w różnych odsłonach inspirowane smakami świata. Poza lokalami stacjonarnymi, w ofercie możliwość otwarcia gastronomii w formie foodtruck’a.

Naszym franczyzobiorcom proponujemy różne możliwości podjęcia z nami współpracy pod szyldem Western Tortlilla, a mianowicie:

  • otwarcie lokalu z okienkiem podawczym o powierzchni min. 10m2. Koszt otwarcia tego typu Western Tortilla zaczyna się od 34 tys. zł.
  • otwarcie lokalu z miejscami siedzącymi o minimalnej powierzchni 30 m2. Koszt wynosi od 69 tys. zł.
  • wynajem mobilnej przyczepy gastronomicznej wraz z pełnym wyposażeniem w kwocie 2500 zł netto miesiąc

Korzyści dla franczyzobiorcy

  • nowość na rynku - brak konkurencji,
  • niska kwota inwestycji, co skutkuje szybkim zwrotem zainwestowanych środków,
  • mobilność - szybki zwrot inwestycji przy niskim nakładzie,
  • wsparcie na każdym etapie współpracy,
  • produkty najwyższej jakości dostarczane z naszej hurtowni.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Nie wymagamy doświadczenia w gastronomii. Naszym franczyzobiorcom gwarantujemy profesjonalne przeszkolenie oraz wsparcie na każdym etapie współpracy.

Formularz kontaktowy

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram