Ogólnopolska sieć pizzerii Gruby Benek nieustannie rośnie

Data dodania: 2 maja 2022
Kategoria:

W sobotę 23 kwietnia swoje drzwi dla gości otworzyła nowa pizzeria w Brześciu Kujawskim. Charakterystyczna dla sieci Gruby Benek pizza w amerykańskim stylu, dostępna jest w nowocześnie urządzonym lokalu w samym sercu malowniczej i historycznej miejscowości w województwie kujawsko-pomorskim.

Już od pierwszych minut działania lokalu zaczęły napływać zamówienia, a sala i ogródek zostały zapełnione przez lokalną społeczność, która z wielką radością przywitała nowy punkt gastronomiczny. - Podczas oficjalnego otwarcia oprócz naszej firmowej pizzy na puszystym cieście, dużą popularnością cieszyły się również soczyste, wołowe BenBurgery – mówi Maciej Adamski, Kierownik działu Franczyzy. W ofercie nowego lokalu nie zabraknie też kubełków BenKury złożonych z chrupiących kawałków kurczaka, pizzy włoskiej na cienkim i kruchym cieście, jak i sałatek dla miłośników lżejszych przekąsek.

Pizzeria w Brześciu Kujawskim to drugi lokal pod nazwą Gruby Benek otwarty w pierwszej połowie 2022 roku. Jest to kolejny przykład realizowanej z sukcesem strategii marki skupionej na rozwoju sieci franczyzowej w mniejszych miejscowościach. - Widzimy ogromny potencjał w gminach już od 15 tys. mieszkańców, dlatego również tam poszukujemy nowych Franczyzobiorców. Specyfiką tych miejscowości jest duża ilość niewykorzystanych miejsc, idealnych na lokale gastronomiczne – dodaje Maciej Adamski.

O sieci pizzerii Gruby Benek

Gruby Benek to ogólnopolska sieć pizzerii zrzeszająca kilkadziesiąt lokali prowadzonych przez niezależnych Partnerów w ramach rozwijanego przez markę systemu franczyzowego. Podstawą oferty lokali sieci jest wyjątkowa, autorska pizza w amerykańskim stylu, którą wyróżnia puszyste ciasto o unikatowej recepturze i smaku, innowacyjna technologia wypieku i najwyższej jakości składniki. Uzupełnieniem oferty są świetne BenBurgery z kotletami ze 100% wołowiny i BenKura, czyli pyszne, smażone kawałki kurczaka w autorskiej panierce.

Atrakcyjna oferta asortymentowa dla klientów, unikatowe receptury, nowoczesne zaplecze technologiczne oraz pełna standaryzacja wszystkich obszarów funkcjonowania lokali dają pizzeriom Gruby Benek przewagę konkurencyjną, dzięki której z marka z powodzeniem działa na rynku gastronomicznym od ponad 20 lat. Nowoczesne rozwiązania wprowadzane w zakresie wystroju lokalu, technologii produkcji, marketingu i przede wszystkim oferty dla gości zapewniają stały i dynamiczny rozwój sieci.

System franczyzowy Gruby Benek, który pozwala na otwarcie własnego lokalu w ramach sieci to pomysł dla osób niezależnych i przedsiębiorczych, zmęczonych pracą na etacie. Siła ogólnopolskiej sieci ze sprawdzonym know-how i ogromnym doświadczeniem w branży pozwalają ograniczyć ryzyko związane z rozpoczynaniem własnej działalności. Profesjonalne wsparcie specjalistów z centrali Grubego Benka, atrakcyjne warunki współpracy z dostawcami oraz elastyczność rozwiązań biznesowych dają partnerom sieci pewność i bezpieczeństwo w prowadzeniu własnej działalności.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: od 120 000 zł (w zależności od metrażu i stanu lokalu).
  • Opłata wstępna: od 5 000 zł
  • Opłata bieżąca: od 1600 zł
  • Opłata marketingowa: 300 zł

Dołącz do newslettera

Copyright © ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Antygen.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design