Sub Wielki Cezar – wielka premiera nowości w restauracjach Subway®

Autor: MK
Kategoria:

Marzec 2023 w kulinariach zdecydowanie należy do Subway®. Premiera nowej propozycji Suba - Wielki Cezar, który jest już dostępny we wszystkich restauracjach Subway®, to wyjątkowa okazja do świętowania. Sub został stworzony przez szefów kuchni Subway® tak aby połączyć wszystkie najlepsze składniki: świeże warzywa, wysokiej jakości mięso i idealnie skomponowany sos.

Restauracje SUBWAY® słyną z amerykańskich sandwiczy przyrządzanych na oczach klienta i zgodnie z jego życzeniem. Sandwicze komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, układanych na świeżo wypiekanym pieczywie. Przez lata ten wyjątkowy koncept zyskał miłośników na całym świecie. Subway® wciąż ewoluuje i oprócz możliwości komponowania własnych Subów proponuje autorskie koncepty, które przygotowywane są przez szefów kuchni. Oczywiście mogą być one moderowane przez klientów według ich gustów smakowych.

Pod koniec marca 2023, Subway® wprowadza swoją kolejną sezonową propozycję, która z pewnością zaspokoi różne rodzaje apetytu. Autorska kompozycja smakowa od Subway® oparta jest na lekkich, soczystych stripsach z kurczaka doskonale połączonych z plastrami boczku
i świeżymi warzywami: sałatą, pomidorem, ogórkiem a także z chrupiącą cebulką. Kompozycję smakową uzupełnia rozpływająca się w ustach podwójna porcja sera żółtego oraz charakterystyczny sos Cezar. Całość zamknięta w pieczywie, które jest świeżo wypiekane, kilka razy dziennie w restauracji Subway®. Do wyboru mamy pieczywo białe, wieloziarniste, pszenne, ser-oregano a nawet owsiane
z miodem.

Wysokiej jakości składniki, przyrządzone wg oryginalnych receptur, połączone w całość są kwintesencją smaku jaki chcieli uzyskać szefowie kuchni Subway®. Dlatego też warto spróbować Suba Wielki Cezar dokładnie w takiej wersji w jakiej jest proponowany. Uczta zmysłów gwarantowana.

W tym roku proponujemy naszym klientom kilka ciekawych, pełnych smaku nowości. Na początku roku wprowadziliśmy nowego Suba Chipotle szynka & pepperoni, a dla miłośników kawy – latte czekoladowa pomarańcza. Teraz wprowadzamy sandwicza premium Wielki Cezar, który został opracowany przez szefa kuchni i zespół ds. innowacji Subway® w oparciu o preferencje klientów. Sub Wielki Cezar ma określoną stałą recepturę, w której składniki, takie jak boczek, kurczak i sos Cezar, wyróżniają się smakiem. Połączenie smaku soczystego mięsa z kremowym sosem, chrupiącą sałatą i cebulką dostarczy klientom niezapomnianych wrażeń smakowych. Jestem pewna, że Wam również będzie smakować - mówi Katerina Turkova, Marketing Manager na region Europy Środkowo-Wschodniej.

Sub Wielki Cezar to opcja dla tych którzy chcą zaspokoić duży głód i potrzebują zastrzyku kalorii a co za tym idzie dużej dawki energii. Jednakże ta wyjątkowa propozycja ma dwie wielkości 15 cm i 30 cm co świetnie wpasowuje się w mniejszy czy większy apetyt. A jeśli jednak chcielibyśmy skosztować czegoś jeszcze lżejszego to dostępna jest także wersja we wrapie lub po prostu w formie sałatki.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: 120 000 euro (Przybliżona kwota inwestycji waha się między 120 000 a 290 000 euro. Kwota zależna jest od wielu czynników, takich jak lokalizacja, wielkości restauracji oraz dostosowanie lokalu)
  • Opłata wstępna: Koszt pierwszej licencji franczyzowej to 7 500 euro, a każdej następnej 3 750 euro.
  • Opłata bieżąca: 8% od obrotu
  • Opłata marketingowa: 4,5% od obrotu, Tygodniowe opłaty liczone od sprzedaży netto

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram