Kolejna pizzeria na mapie Łodzi

Data dodania: 2 lipca 2024
Kategoria:

W czerwcu sieć GRUBY BENEK powiększyła się o nowy lokal na łódzkiej Retkini.

Lokal przy ul. Retkińskiej 131 zawiera w sobie najnowocześniejsze rozwiązania w zakresie automatyzacji przyjmowania zamówień, a także produkcji firmowych dań - pysznej pizzy, chrupiących kurczaków oraz soczystych burgerów, z opcją dostawy do klienta lub odbiorem osobistym. Nowoczesny wygląd lokalu wzbudza bardzo duże zainteresowanie i przyciąga wielu klientów.

Otwarcie tego lokalu cieszy nas tym bardziej, że jest to drugi lokal franczyzobiorcy konceptu GRUBY BENEK. Rozwój biznesu naszych franczyzobiorców w ramach sieci cieszy nas szczególnie – mówi Natalia Kępka - członek zarządu Spółki.

Mieszkańcy bardzo ciepło przyjęli Grubego Benka i wyjątkowo chętnie, przy okazji spacerów, czy powrotów z pracy, odbierają zamówienia osobiście. Ponieważ lokal znajduje się przy jednej z głównych ulic w centrum osiedla, jest dobrze skomunikowany z okolicą, a to oznacza szybkie dostawy – dodaje Natalia Kępka.

Charakterystyczny lokal i młody zespół obsługujący gości czeka na klientów przez cały tydzień w godzinach: nd-czw 12.00-23.00, pt-sob 12:00-24:00. Zamówienia z dostawą można składać pod numerem tel. 422 501 501 lub przez stronę www.grubybenek.pl.

O sieci pizzerii Gruby Benek

Gruby Benek to ogólnopolska sieć pizzerii zrzeszająca kilkadziesiąt lokali prowadzonych przez niezależnych Partnerów w ramach rozwijanego przez markę systemu franczyzowego. Podstawą oferty lokali sieci jest wyjątkowa, autorska pizza w amerykańskim stylu, którą wyróżnia puszyste ciasto o unikatowej recepturze i smaku, innowacyjna technologia wypieku i najwyższej jakości składniki. Uzupełnieniem oferty są świetne BenBurgery z kotletami ze 100% wołowiny i BenKura, czyli pyszne, smażone kawałki kurczaka w autorskiej panierce.

Atrakcyjna oferta asortymentowa dla klientów, unikatowe receptury, nowoczesne zaplecze technologiczne oraz pełna standaryzacja wszystkich obszarów funkcjonowania lokali dają pizzeriom Gruby Benek przewagę konkurencyjną, dzięki której z marka z powodzeniem działa na rynku gastronomicznym od ponad 20 lat. Nowoczesne rozwiązania wprowadzane w zakresie wystroju lokalu, technologii produkcji, marketingu i przede wszystkim oferty dla gości zapewniają stały i dynamiczny rozwój sieci.

System franczyzowy Gruby Benek, który pozwala na otwarcie własnego lokalu w ramach sieci to pomysł dla osób niezależnych i przedsiębiorczych, zmęczonych pracą na cudzy sukces. Siła ogólnopolskiej sieci ze sprawdzonym know-how i ogromnym doświadczeniem w branży pozwalają ograniczyć ryzyko związane z rozpoczynaniem własnej działalności. Profesjonalne wsparcie specjalistów z centrali Grubego Benka, atrakcyjne warunki współpracy z dostawcami oraz elastyczność rozwiązań biznesowych dają partnerom sieci pewność i bezpieczeństwo w prowadzeniu własnej działalności.

Sprawdź ofertę w katalogu

Finanse

  • Minimalna kwota: od 120 000 zł (w zależności od metrażu i stanu lokalu).
  • Opłata wstępna: od 5 000 zł
  • Opłata bieżąca: od 1600 zł
  • Opłata marketingowa: 300 zł

Dołącz do newslettera

Copyright © ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Antygen.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design