Franczyza The White Bear Coffee

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy
Jednostki własne
5
Jednostki franczyzowe
10

Finanse

Minimalna kwota
100 000 zł + koszt remontu
Opłata wstępna
15 000 zł
Opłata bieżąca
2 500 zł
Opłata marketingowa
brak

Kontakt

Osoba kontaktowa
Łukasz Kaliciński, CEO
Numer telefonu
531 161 476
Osoba kontaktowa
Urszula Olechno, CEO
Numer telefonu
663 749 369
Ulica
Sienkiewicza 6/4 U
Miasto
15-092 Białystok

Opis systemu

The White Bear Coffee to franczyza oparta na sprawdzonym modelu biznesowym, stworzona z myślą o małych i średnich miastach – już od 30 tys. mieszkańców. Nasze kawiarnie to połączenie pięknych, designerskich wnętrz z doskonałą kawą z segmentu speciality. Ziarna wypalamy na miejscu, w białostockiej, rzemieślniczej palarni, a następnie zaparzamy na różne sposoby – w profesjonalnych ekspresach kolbowych oraz przelewowych. To przywiązanie do szczegółu i jakości wyróżnia nas na rynku, przez co nasze lokale cieszą się tak dużą popularnością.

Korzyści dla franczyzobiorcy

Chcesz prowadzić najmodniejszą kawiarnię w swoim mieście? Zobacz, co oferują Miśki!

W ramach naszej współpracy możesz liczyć na cały pakiet korzyści, m.in.

• Projekt lokalu – obejmujący część budowlaną, stolarską oraz technologiczną. Zaplanujemy dla Ciebie wszystko – od zaplecza po najmniejsze detale wystroju wnętrza.
• Profesjonalne szkolenie – to 2 tygodnie intensywnego kursu baristycznego pod okiem najlepszych specjalistów w Polsce. Przez tydzień szkolimy właścicieli i załogę, a następnie pracujemy z nimi tydzień po otwarciu kawiarni.
• Wyposażenie i zaopatrzenie – zapewnimy Ci dostęp do najwyższej jakości sprzętów – ekspresów, młynków, akcesoriów oraz stylowej zastawy. U nas zaopatrzysz się także w świeżo palone ziarna, sprowadzane na potrzeby sieci z renomowanych plantacji.
• Zaplecze marketingowe i promocyjne – obejmujące materiały reklamowe, bazę zdjęć, udział w dynamicznych działaniach marketingowych sieci, a także możliwość prowadzenia komunikacji w mediach społecznościowych i tradycyjnych – na Facebooku, Instagramie, w prasie lokalnej i branżowej.
• Wsparcie na każdym etapie inwestycji – działamy na zasadach partnerskich, dlatego służymy pomocą, radą oraz bogatym doświadczeniem w tym biznesie – i to wszystko przez cały okres współpracy.

Co zyskam?

Prowadzenie własnej kawiarni pod szyldem Miśków to szereg korzyści:

• Nie musisz posiadać wiedzy baristycznej ani mieć doświadczenia w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.
• Nad jakością Twojej oferty czuwa cały sztab ludzi, który zajmuje się opracowywaniem menu. Dzięki temu możesz zaskakiwać swoich gości nowościami i wyróżnić się na tle konkurencji.
• Nie zatrudniasz osoby od marketingu – reklamę i komunikację powierzasz specjalistom, których zadaniem jest przyciągnięcie ludzi do Twojego lokalu.
• Masz ciągłe wsparcie – Twój sukces jest sukcesem całej sieci, dlatego zawsze możesz na nas liczyć.
• Zwrot z inwestycji odnotowujesz już po roku!
• Działasz na sprawdzonym modelu franczyzowym, co minimalizuje ryzyko biznesowe.
• Jesteś eko! Nasze opakowania na wynos są w 100% biodegradowalne, a więc przyjazne dla środowiska.

Brzmi dobrze? Umów się na rozmowę i poznaj więcej szczegółów!

Warunki przystąpienia:

Powierzchnia lokalu od 60 m2
Akceptacja lokalizacji
Podpisanie umowy
Zaplecze finansowe
Zaangażowanie

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcy

- mile widziane doświadczenie w prowadzeniu własnej firmy
- dysponowanie kapitałem pozwalającym pokryć koszty inwestycji
- chęć do rozwoju i współpracy
- nie wymagamy doświadczenia w gastronomii

 

Formularz kontaktowy

Copyright © ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl  Skład magazynu Franczyza & Biznes: Aera Design