Zostawił branżę przeciwpożarową dla gastronomii 

Autor: Redakcja
Kategoria:
Foto: Western Chicken

Western Chicken, jeden z konceptów gastronomicznych należących do firmy Wojtex zyskuje na popularności. W styczniu tego roku został otwarty kolejny lokal w Ostrołęce, który należy do Adama Sulaka. Jak mówi właściciel restauracji, początek biznesu wymaga pełnego zaangażowania. Na pytanie ile wolnego ma w tygodniu, odpowiada: „Nie mam wolnych dni”. 

Lokal Western Chicken w Ostrołęce prowadzę od 3 stycznia 2015 roku. Wcześniej zajmowałem się systemami pożarowymi oraz systemami transmisji p-poż. Na Western Chicken zdecydowałem się ponieważ uruchomienie lokalu nie wymagało dużego nakładu w porównaniu do innych marek. Naszymi najczęstszymi gośćmi są klienci indywidualni oraz firmy – opowiada Adam Sulak.

Polecamy: Jak usmażyłem pierwszego kurczaka

Zaznacza, że jest to pierwszy lokal, którym zarządza. O otwarciu kolejnego zadecyduje osiągnięcie założonych celów. I jak na początkującego restauratora przystało przyznaje, że nie ma ani jednego dnia wolnego - mimo że nie pracuje sam.

Obowiązki delegowane są na poszczególnych pracowników – dodaje Adam Sulak.

Osoby zainteresowane franczyzą Western Chicken zapraszamy do naszej bazy konceptów franczyzowych. 

INK

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram