W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania. Dla naszych Czytelników przygotowaliśmy wartościowe teksty, porady i wywiady.
Choć kwarantanna się skończyła, lockdown też, czasy wciąż jakieś niepewne, bo niby normalnie, a jakby inaczej. W tym czasie niepewności chcemy dodać otuchy naszym Klientom i czytelnikom ciekawą lekturą naszego najnowszego wydania.
Czy są franczyzy odporne na kryzys? Okazuje się, że całkiem sporo. W najnowszym raporcie przedstawiamy kilkanaście pomysłów na biznes franczyzowy, które sprawdziły się w trudnym czasie zamrożenia gospodarki.
Odświeżenie marki, rebranding czy remodeling - sieci franczyzowe w obliczu zmian.
O tym, dlaczego umiejętność gotowania jest tak ważna rozmawiam z Panią Katią Roman-Trzaską, właścicielką Little Chef.
Pralnie do likwidacji? Co czeka rynek pralniczy po pandemii?
W najnowszym numerze nie zabrakło też rozmów z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzielą się franczyzobiorcy konceptów – Monetia oraz Mail Boxes Etc.
Opowiemy czym jest franczyza.
Otwieramy salon barberski oraz "zwierzęcy" biznes.
I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!
Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch oraz w naszym e-sklepie.
Miłej lektury!
Redaktor Naczelna
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji