W pizzeriach też może być słodko

Autor: Redakcja
Data dodania: 16 września 2015
Kategoria:
Foto: Ciastko w nowej ofercie Wojtex

Foto: Ciastko w nowej ofercie Wojtex

Rozwój franczyzy w gastronomii należy do najbardziej trudnych zadań restauratorów. Konkurencja jest duża. Już nie wystarczy mieć sprawdzone know-how i dostęp do produktów spożywczych w korzystnych cenach. Liczy się również zróżnicowane menu.

Właściciel dwóch sieci pizzerii i minikawiarni wprowadził do menu słodkie przysmaki. Hurtownia spożywcza, w której zaopatrują się Biesiadowo, Crazy Piramid Pizza i Coffeloffee wprowadziła do swojej oferty ciasta i ciastka.

Franczyzobiorcy firmy Wojtex, która jest właściciel tych konceptów będą mogli zaproponować swoim klientom sernik, jabłecznik bezglutenowy i tort oraz dwa rodzaje ciastek: z jabłkiem oraz serem i brzoskwinią.

To już kolejna próba wyjścia poza tradycyjne menu pizzerii. W tym roku w lokalach sieci Biesiadowo pojawiły się steki, nagetsy i klopsiki.

Dołącz do newslettera

Pozostałe artykuły - Aktualności

Data dodania: 12 sierpnia 2022
Bezrobocie w Polsce najniższe od 32 lat
Data dodania: 11 sierpnia 2022
Ponad połowa Polaków akceptuje pracę na czarno
Data dodania: 10 sierpnia 2022
Sieć Duży Ben ma już 250 sklepów
Data dodania: 9 sierpnia 2022
Franczyza czy własny biznes?

zobacz więcej

Data dodania: 12 lipca 2022
Pomysły na biznes w domu
Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Data dodania: 10 stycznia 2022
Przed jakimi wyzwaniami stoi rynek franczyzy?
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram