Express Chicken, sieć lokali specjalizująca się w ręcznie panierowanych skrzydełkach, stripsach, tortillach i burgerach przygotowała specjalną świąteczną ofertę dla swoich przyszłych partnerów franczyzowych.
Wszyscy, którzy przystąpią do sieci między 20 listopada br. a 20 stycznia 2016 będą mogli skorzystać z dodatkowych bonusów.
– Od grudnia 2015 roku we wszystkich nowych, jak i istniejących lokalach wprowadzamy możliwość zamówień on-line. W każdym nowo powstałym lokalu znajdować się będzie strefa Kids&Fun, przyjazny kącik dla dzieci, dzięki któremu nasi najmłodsi klienci poczują się jak na placu zabaw. A rodzice w tym czasie delektować się będą aromatyczną kawą dopełniając smak różnorodnych ciast i deserów, które już wkrótce zagoszczą na stałe w menu Express Chicken – mówi Mariusz Zarzycki, country manager Express Chicken.
Dla zainteresowanych uruchomieniem niskonakładowego biznesu uchylamy rąbek tajemnicy. Po nowym roku Express Chicken planuje uruchomienie małych placówek pod nazwą TORTILLA EXPRESS. Menu tych lokali składać się będzie z kilku sprawdzonych już smaków tortilli, do wyboru w dwóch wielkościach XL i 2XL, oprócz tortilli serwowane będą też burgery i belgijskie frytki (opcja dodatkowa). Zainteresowani podjęciem współpracy już od teraz mogą wysyłać swoje zgłoszenia.
– Na koniec dodam, że koszt uruchomienia Tortilla Express w wersji „okienka podawczego” wahał się będzie od około 10 tys. zł (zawiera remont i branding lokalu, sprzęt kuchenny). Będzie to jeden z najtańszych konceptów gastronomicznych w Polsce. Natomiast wersja lokalu z możliwością konsumpcji na miejscu to koszty od około 20 tys. zł. Dzięki ograniczeniu kosztów inwestycji do minimum środki poniesione na uruchomienie lokalu zwrócą się w bardzo szybkim czasie. Będzie również oferta dla osób chcących uruchomić punkt mobilny FOOD TRUCK lub w wersji przyczepy gastronomicznej – zapowiada Mariusz Zarzycki.
Dodaje także, że w skład promocji dla nowych franczyzobiorców wchodzi:
Więcej informacji o koncepcie Express Chicken znajduje się w naszej bazie systemów franczyzowych.