To pomysł na biznes, który zmieni twoje życie – tak do otwarcia własnej restauracji w oparciu o franczyzę zachęca Tel Aviv Urban Food.
Jest to nowa franczyza na polskim rynku gastronomicznym. Jak podkreślają właściciele marki, Tel Awiw to stolica jedzenia. A Tel Aviv Urban Food – miejsce, które pozwala dzielić się ukochanymi smakami i luźnym klimatem tego miasta.
„To tu przywozimy kulinarne wspomnienia z Bliskiego Wschodu, by w nieskończoność doskonalić je w naszej kuchni. Używamy najlepszych składników w 100% pochodzenia roślinnego. Unikamy cukru i glutenu. Z satysfakcją obalamy mity o monotonii wegańskiej kuchni” – opisują swój koncept twórcy nowej marki restauracyjnej.
Jacek Sas-Uhrynowski, franchise manager Tel Aviv Urban Food w rozmowie z franczyzawpolsce.pl zaznacza, że w tym roku w ramach tej sieci mają zostać otwarte restauracje w Łodzi, Trójmieście i Warszawie.
– Prowadzimy także rozmowy dotyczące otwarcia lokali w Krakowie i Wrocławiu – mówi Jacek Sas-Uhrynowski.
System franczyzowy Tel Aviv Urban Food jest na tyle elastyczny, że własną restaurację można otworzyć mając stosunkowo niewielką kwotę potrzebną na rozpoczęcie inwestycji. Do wyboru są trzy formaty. To mini (początkowy wkład inwestycyjny wynosi 60 tys. zł), midi (wkład inwestycyjny wynosi 150 tys. zł) oraz maxi (minimalna kwota inwestycji 300 tys. zł).