Przybywa sieci smażących kurczaki

Autor: Redakcja
Data dodania: 17 grudnia 2014
Kategoria:
Foto: Broaster Chicken

Foto: Broaster Chicken

Broaster Chicken, sieć lokali gastronomicznych działających na amerykańskiej licencji planuje rozwijać ten koncept w mniejszych miejscowościach. MJM Group, spółka zajmująca się ekspansją sieci w Polsce ocenia rynek średnich miast jako perspektywiczny.

Broaster Chicken z chrupiącym, smażonym ciśnieniowo kurczakiem ma ponad 10 tys. restauracji w USA. Jak mówi Małgorzata Mroczka, prezes MJM Group dzięki posiadanej przez firmę wyłącznej licencji na rynek europejski marka z sukcesem rozwija się na rynku polskim.

Do tej pory otwarto 8 lokali: w Kaliszu, Świdnicy, Zamościu, Chojnicach, Pile, Legnicy (BC Express), Oleśnicy (BC Mobile unit) i Kłodzku (BC Drive). MJM Group prowadzi też rekrutację.

Broaster Chicken, a także inne marki z naszego portfela potrzebują managerów. Poszukujemy kucharzy i personelu pomocniczego do kuchni oraz osób do obsługi klientów – zaznacza Małgorzata Mroczka, prezes MJM Group.

INK

Dołącz do newslettera

Pozostałe artykuły - Aktualności

zobacz więcej

Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Data dodania: 10 stycznia 2022
Przed jakimi wyzwaniami stoi rynek franczyzy?
Data dodania: 3 stycznia 2022
Te 30 franczyz najbardziej interesuje Polaków
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram