Polacy chętniej zaglądają do barów wegańskich

Autor: Redakcja
Kategoria:
Foto: Krowarzywa
Polacy chętniej zaglądają do barów wegańskich

Franczyzowa sieć restauracji, w lokalach której można zamówić wegańskie burgery wchodzi do kolejnych miast, bo – jak zauważają jej właściciele – zainteresowanie tego typu ofertą gastronomiczną jest coraz większe.

Jak dowiedział się portal franczyzawpolsce.pl, na przełomie marca i kwietnia tego roku w sieci Krowarzywa będzie działać 10 lokalizacji - 5 lokalizacji własnych (3 w Warszawie, 1 w Krakowie oraz 1 food truck) oraz 5 franczyzowych w Białymstoku, Wrocławiu, Gdańsku, Toruniu i Rzeszowie.

Nasza obecność na rynku gastronomicznym rośnie sukcesywnie, wraz z otwieraniem lokali w kolejnych miastach. Istnieje ogromna liczba klientów, którzy znają i cenią markę Krowarzywa, a nie mają na co dzień dostępu do naszych produktów. Dlatego przede wszystkim skupiamy się na dotarciu do jak najszerszego grona klientów w kolejnych miastach – mówi Marcin Suski, manager ds. franczyzy Krowarzywa.

Sieć restauracyjna stawia też na wzbogacanie menu. Ostatnie nowości marki to odpowiedź na potrzeby rynku.  

Przykładowo, Bowle, czyli rodzaj sałatki, stanowią wersję fit dla osób dbających o linię, natomiast Wrapy są bardzo wygodne do wzięcia na wynos. Ponadto, franczyzobiorcy mogą wzbogacić swoje menu o dodatki, takie jak kawa, piwo czy specjalny, lokalny deser – dodaje Marcin Suski.

Więcej informacji o marce i franczyzie Krowarzywa znajduje się w naszej bazie systemów sieciowych.

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram