Nowe placówki i rynek warszawski w planach

Autor: Redakcja
Data dodania: 18 stycznia 2013
Kategoria:
Foto: Western Chicken

Foto: Western Chicken

Western Chicken wejście w 2013 rok świętowało z dwiema nowymi placówkami. W planach sieci jest wejście do dużych miast, w tym do Warszawy.

Western Chicken powstała w 2010 roku. Aktualnie w ramach sieci działa dziesięć placówek – zarówno własnych jak i franczyzowych. Trwają rozmowy zarządu z potencjalnymi franczyzobiorcami. Mówi się o Sosnowcu, Krakowie, Wrocławiu i Warszawie, jednak wejście do stolicy, z uwagi na bardzo konkurencyjny rynek, zostanie na razie odsunięte w czasie.

Przewidywana suma inwestycji to 40 tys. zł oraz jednorazowa opłata licencyjna ustalana indywidualnie. Sieć nie pobiera opłat miesięcznych. Podstawowe wymagania sieci to lokal o powierzchni min. 50 mkw. w lokalizacji o dużym natężeniu ruchu lub galerii handlowej. Doświadczenie w branży gastronomicznej nie jest konieczne do podjęcia współpracy. Franczyzobiorca może liczyć na pełną pomoc w prowadzeniu własnego lokalu na każdym etapie obowiązywania umowy.

Western Chicken specjalizuje się w przygotowaniu kurczaka w panierce według własnego przepisu.

Adam Gieras

Dołącz do newslettera

Pozostałe artykuły - Aktualności

zobacz więcej

Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Data dodania: 10 stycznia 2022
Przed jakimi wyzwaniami stoi rynek franczyzy?
Data dodania: 3 stycznia 2022
Te 30 franczyz najbardziej interesuje Polaków
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram