Lodziarnie LodyBonano stawiają na owocowe nowości

Autor: Redakcja
Kategoria:
Foto: LodyBonano

Pierwsze letnie upały za nami. Co najchętniej kupujemy w takie dni? Oczywiście coś na ochłodę. Nie ograniczamy się jednak do tradycyjnych lodów i napojów z lodówki. Szukamy nowych smaków deserów letnich.

Współcześni konsumenci coraz bardziej świadomie podchodzą do wyboru produktu. Są ciekawi nowych smaków, stawiają też na zdrowe jedzenie. Dotyczy to również deserów letnich, które proponują nam małe punkty gastronomiczne. Dla nich lato to okres największych żniw. Zwykle, w każdym sezonie pojawia się mały hit, coś co bije rekordy sprzedaży. Od kilku lat są to m.in. lody amerykańskie, tzw. świderki. Wciąż je lubimy, lecz szukamy też nowości. Producenci lodów i właściciele punktów gastronomicznych to dostrzegają.

Zawsze staramy się pozytywnie zaskakiwać naszych klientów, dlatego co roku wzbogacamy menu o nowość. W tym roku do oferty dołączył musek - lód skąpany w delikatnym musie z owoców przygotowywanym codziennie rano w każdej naszej lodziarni – mówi Radosław Charubin z sieci franczyzowej LodyBonano.

Dodaje, że deser okazał strzałem w dziesiątkę. Serwowany jest w wygodnych papierowych kubeczkach i dostępny w trzech smakach: truskawkowym, jagodowym i wiśniowym.

Nasi klienci dosłownie zwariowali na jego punkcie. Pytają nawet o nowe propozycje smakowe musów – opowiada Radosław Charubin.

LodyBonano zajmuje się sprzedażą lodów amerykańskich od ponad 10 lat. Sprzedaż odbywa się z okienka, a klient ma do wyboru 30 rodzajów lodów. Sieć działa na terenie niemal całego kraju. Posiada 3 jednostki własne o 140 oddziałów franczyzowych.

Jeśli jesteście zainteresowani współpracą z siecią LodyBonano, zajrzyjcie do naszej bazy systemów franczyzowych.

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram