Kurczak jako źrodło dodatkowego przychodu

Autor: Redakcja
Kategoria:

Western Chicken szuka nowych franczyzobiorców wśród przedsiębiorców prowadzących już lokale gastronomiczne, najlepiej z pizzą lub kebabem. Według sieci na współpracy można dodatkowo zarobić nawet 6 do 8 tys. zł miesięcznie.

Nabór partnerów trwa. Jego celem jest wprowadzenie produktów Western Chicken do małej gastronomii. Pozwala to rozszerzyć ofertę lokali niedużym nakładem sił i środków. Western Chicken współpracuje już z kilkunastoma małymi gastronomiami, ktre w ramach niskobudżetowego nakładu wyposażone zostały w profesjonalny i niezbędny sprzęt służący do przyrządzania kurczaka według receptury sieci a personel został przeszkolony.

Western Chicken proponuje partnerom gotowe menu, rozpoznawalne logo, materiały reklamowe, projekty graficzne, szkolenie personelu oraz bazę kontrahentów z atrakcyjnym cennikiem. Aby ułatwić kalkulację finansową, Western Chicken pokazuje proste wyliczenie:

"1kg skrzydełek - ok 7zł - 17/18 użytków gotowych do sprzedaży

w najmniej opłacalnej opcji jaką jest sprzedaż dużych kubłów z naszego menu - jedno skrzydełko kosztuje 1,2 złotego.

1,20zł x 17szt. = 20,40zł - PRZYCHÓD

7,00zł - to koszt produktu

 

3,80zł - koszty energii elektrycznej, panieru, marynaty oraz pracownika (pracownik uwzględniony w kalkulacji)

 

1,00zł - koszty nieuwzględnione wcześniej

 

20,40zł - 7,00zł - 3,8zł - 1,00zł = 8,60 zł - ZYSK

 

Średni dodatkowy utarg na naszym produkcie w lokalach partnerskich (pizza, kebab) to około 400-500zł dziennie z czego połowa to państwa czysty zysk."

Za ten rodzaj sprzedaży Western Chicken nie pobiera opłat miesięcznych a dla zainteresowanych dostępne są różne opcje współpracy.

KB
 

Szukasz sieci franczyzowej? Sprawdź franczyzy w naszym katalogu.

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram