Kuchnia Marche z nową kuchnią na wagę

Data dodania: 12 stycznia 2018
Kategoria:
Foto: freeimages.com
Kuchnia Marche z nową kuchnią na wagę

American Trading Company, właściciel sieci Kuchnia Marche realizuje dalszą ekspansję w segmencie dań serwowanych na wagę za pomocą nowego konceptu.

W styczniu tego roku na wrocławskim rynku zadebiutował nowy koncept gastronomiczny Lepione. To drugi lokal otwarty pod tym szyldem (pierwsza restauracja została uruchomiona w Katowicach).

Pomysł na nowy koncept, który jest alternatywą dla franczyzobiorców o nieco mniejszym budżecie niż inwestycja w Kuchnię Marche pojawił się wiosną 2016 roku.  

Przy jego tworzeniu właściciele marki korzystali z wcześniejszych doświadczeń. Franczyzodawca z powodzeniem rozwija sieć lokali  działających w systemie „kuchnia na wagę” - Kuchnia Marche.

Oferta nowej sieci restauracyjnej skierowana jest do osób lubiących tradycyjne dania mączne, m.in. „babcine placuszki”, pyzy czy knedle.

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram