W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania. Dla naszych Czytelników przygotowaliśmy wartościowe teksty, porady i wywiady.
Mówią, że prowadzenie własnego biznesu jest dość sporym wyzwaniem, a franczyza trochę taką drogą na skróty. Ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zapewnia bowiem know-how, markę, procedury, szkolenia – słowem, wszystko to, co niedoświadczonemu przedsiębiorcy powinno umożliwić odniesienie sukcesu. W raporcie tego numeru przedstawiamy propozycję unikatowych pomysłów na biznes, które oferują franczyzę.
Głos z rynku zabrał ekspert w dziedzinie franczyzy, Andrzej Krawczyk, właściciel firmy konsultingowej arss, który od ponad 20 lat jest związany z rynkiem. Doradztwo szyte na miarę – to w wywiadzie numeru.
Biznes budowany od zera – czy franczyza w tym pomoże?
Polacy kupują coraz więcej żywności ekologicznej.
Workation upowszechnia się na rynku.
Dlaczego Polacy chcą zmienić zawód?
Dobra passa klubów treningowych.
Jak nie stracić na inwestycjach alternatywnych.
Postanowienia końcowe w umowie franczyzy.
W najnowszym numerze nie zabrakło też rozmowy z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzieli się franczyzobiorcy konceptów – Credit Agricole, Kurcze Pieczone oraz KOMFORT.
I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!
Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch, Kolporter oraz w naszym e-sklepie.
Miłej lektury!
Redaktor Naczelna
Dołącz do newslettera
Pozostałe artykuły - Aktualności
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji