Gotują z zyskiem

Autor: Redakcja
Data dodania: 1 listopada 2016
Kategoria:
Foto: Western Chicken
Rośnie sieć lokali Western Chicken.

Dania na bazie kurczaka w chrupiącej panierce są popularne wśród klientów barów szybkiej obsługi. Na fali tej popularności rośnie sieć wyspecjalizowanych lokali należąca do firmy, w portfelu której znajduje się kilka franczyz gastronomicznych.

Firma Wojtex otworzyła kolejny lokal sieci Western Chicken. Placówka rozpoczęła działalność w Makowie Mazowieckim.

Polecamy wywiad z franczyzobiorcą Western Chicken: Jak usmażyłem pierwszego kurczaka

Specjalnością restauracji Western Chicken jest tzw. kurczak po amerykańsku. Danie jest serwowane w tradycyjnej formie, z frytkami lub w tortilli.

Firma Wojtex jest właścicielem pięciu systemów franczyzowych: sieci pizzerii Biesiadowo i Crazy Piramid Pizza, smażalni ryb Rybkodajni oraz przejętej sieci Western Chicken i Take Away Coffee – obecnie Coffeeloffee.

Łącznie Wojtex posiada około 100 lokali w Polsce i zapowiada dalszy rozwój swoich konceptów gastronomicznych.

Dołącz do newslettera

Pozostałe artykuły - Aktualności

Data dodania: 12 sierpnia 2022
Bezrobocie w Polsce najniższe od 32 lat
Data dodania: 11 sierpnia 2022
Ponad połowa Polaków akceptuje pracę na czarno
Data dodania: 10 sierpnia 2022
Sieć Duży Ben ma już 250 sklepów
Data dodania: 9 sierpnia 2022
Franczyza czy własny biznes?

zobacz więcej

Data dodania: 12 lipca 2022
Pomysły na biznes w domu
Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Data dodania: 23 marca 2022
Franczyza na usługach
Data dodania: 10 stycznia 2022
Przed jakimi wyzwaniami stoi rynek franczyzy?
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram