Gastronomia na rozdrożu?

Autor: Redakcja
Data dodania: 17 lipca 2012
Kategoria:

fbf

Już we wrześniu odbędzie się X jubileuszowa edycja Food Business Forum 2012, na którym jedną z prelekcji na temat franczyzy w gastronomii i cateringu poprowadzi Andrzej Krawczyk, partner zarządzający Akademii Rozwoju Systemów Sieciowych.

„Gastronomia na rozdrożu – rozwiązania na trudne czasy” to blok tematyczny w którym zostaną poruszone m.in., temat fuzji i przejęć w sektorze gastronomicznym, wprowadzenia nowego brandu na rynek oraz rebrandingu sieci.

Oprócz Andrzeja Krawczyka, którego referat „Franczyza w gastronomii i cateringu” będzie częścią powyższego bloku, głos w tej sprawie zabiorą również przedstawiciele sieci Costa Coffee, Empik Cafe oraz prezes spółki Sfinks Polska.

Blok ten będzie podsumowaniem konferencję, na której znajdą się przedstawiciele różnych sieci franczyzowych, m.in. Magdalena Piróg, wiceprezes zarządu ds. rozwoju sieci Da Grasso Sp. z o.o., Iwona Olbryś, dyrektor marketingu Telepizza Poland Sp. z o.o. oraz Paweł Jachowski, prezes zarządu Leśne Runo S.A.

Food Business Forum zajmuje prestiżową pozycję wśród konferencji organizowanych na polskim rynku gastronomicznym. Program konferencji, jak co roku, podejmuje najważniejsze tematy i problemy stojące przed firmami działającymi w sektorze horeca. Dyskusje panelowe jakie są podejmowane na Forum dostarczają cennych informacji na temat rynku gastronomicznego i związanych z nim problemów z którymi borykają się zarówno jednostki własne jak i franczyzowe.

Dołącz do newslettera

zobacz więcej

Data dodania: 28 września 2022
Analiza założeń do projektu ustawy o umowie franczyzy
Data dodania: 2 września 2022
Piękno i pieniądze
Data dodania: 12 lipca 2022
Pomysły na biznes w domu
Data dodania: 20 kwietnia 2022
Smacznie, zdrowo i z zyskiem
Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram