Franczyza ciągnie gastronomię do przodu

Data dodania: 9 grudnia 2016
Autor: Redakcja
Kategoria:
Foto: Express Kuchnia Marche

Franczyzowa sieć restauracyjna z jedzeniem na wagę planuje dalszy rozwój w oparciu o system partnerski. W 2017 roku chce otworzyć około 15 nowych lokali we franczyzie.

Do współpracy franczyzowej zachęca marka Express Kuchnia Marche, która ma obecnie 26 lokali, w tym 20 franczyzowych. Ostanie otwarcie lokalu tej marki miało miejsce na początku grudnia. Nowa restauracja działa w Elblągu i jest to format połączony z marką Sevi Kebab.

Jesteśmy obecni już w 14 miastach. W 2017 roku skupimy się na poszukiwaniu nowych franczyzobiorców. Jednocześnie będziemy pracowali nad wzmocnieniem pozycji lokali własnych. Choć w nowym roku będziemy otwierali wyłącznie restauracje franczyzowe, nie zamierzamy pozbywać lokali własnych – mówi Ewa Skonieczna-Sarniak, manager ds. marketingu Express Kuchnia Marche.

Franczyza to popularna w Polsce forma efektywnego i bezpiecznego prowadzenia biznesu gastronomicznego. Franczyzobiorcy Express Kuchnia Marche optymalizują organizację i zarządzanie dzięki szczegółowo opisanym standardom oraz przekazanego know-how. Dzięki temu ograniczają ryzyko niepowodzenia biznesowego. Minimalny koszt inwestycji we franczyzowy lokal Express Kuchnia Marche wynosi 350 tys. zł. 

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram