Do kiosków i salonów prasowych trafił najnowszy numer magazynu Franczyza&Biznes. Wydanie w wersji elektronicznej można kupić na naszej stronie. A co w magazynie?
W najnowszym numerze rozmawiamy z Radosławem Charubinem, właścicielem sieci LodyBonano i Wytwórni Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy” o tym, jak wspiąć się na lodowy szczyt. Sukcesja w firmie - wielu polskich przedsiębiorców stoi dziś przed problemem komu oddać stery własnej firmy.
Zachęcamy też do przeglądu rynku franczyzy w 2016 roku, który znajduje się w raporcie Akademii Rozwoju Systemów Sieciowych „Biznes tworzy śmiałe plany”. W tym numerze magazynu nie zabrakło też artykułów tematyczne dotyczących m.in. rynku handlu artykułami spożywczymi i uszczelnienia systemu podatkowego. Przygotowaliśmy też wywiady z franczyzobiorcami i właścicielami konceptów franczyzowych.
Polecamy również cykl artykułów o tematyce poradniczej: „5 spraw, które warto rozważyć przed otwarciem kolejnych lokalizacji”, „Dobry koncept musi się zmieniać”, „Jaki biznes się opłaca?”, „Czy warto zostać agentem nieruchomości” i wiele innych.
Oprócz tego czeka na Was zestaw najważniejszych informacji z rynku franczyzowego, garść porad biznesowych i prawnych. A na koniec spécialité de la maison - baza 135 sprawdzonych systemów franczyzowych.
Magazyn Franczyza&Biznes jest już w kioskach i salonach prasowych. Polecamy też tańsze i bardziej ekologiczne wydanie elektroniczne - dostępne w naszym sklepie.
Dołącz do newslettera
Ważne linki
Na skróty
Katalog franczyz
Kwoty inwestycji