Felix Chicken szuka franczyzobiorców

Autor: Redakcja
Kategoria:
Felix Chicken

System franczyzowy zaczęliśmy budować od czerwca 2013 roku. Obecnie mamy w sieci 7 lokali. W tym roku planujemy uruchomić około 10 nowych punktów – mówi nam Łukasz Pyszczak, menedżer sieci gastronomicznej Felix Chicken.

Zaznacza też, że firma już podpisała umowy wstępne z kilkoma franczyzobiorcami.

– Skupiliśmy się nad otwieraniem lokali franczyzowych. Współpracujemy również z lokalami już istniejącymi (np. pizzeria lub kebab). Menu tych placówek poszerzamy o produkty naszej marki. Przy współpracy z nami obrót takiego lokalu może wzrosnąć nawet o 40% miesięcznie – opowiada Łukasz Pyszczak.

Dodaje, że Felix Chicken oferuje możliwość otwarcia własnego lokalu w formie baru z daniami serwowanymi w opakowaniach jednorazowych lub restauracji z obsługą kelnerską.

– Naszą specjalnością są technologie do przyrządzania chrupiących, panierowanych kawałków kurczaka, takich jakie serwują amerykańskie sieci restauracyjne. Produkujemy je stosując marynaty i paniery własnej produkcji. Naszych przyszłych franczyzobiorców zachęcamy do współpracy tym, że nie pobieramy ani miesięcznych opłat bieżących, ani od obrotu lokalu – podsumowuje Łukasz Pyszczak.

Zobacz nasz katalog sieci franczyzowych i upewnij się która franczyza będzie dla Ciebie najlepsza.

Dołącz do newslettera

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram