Charakterystyka systemu
Charakterystyka systemu
Specjalnością restauracji Western Chicken jest wyśmienity kurczak po amerykańsku w chrupiącej, złocistej panierce. Wnętrza restauracji przyciągają uwagę Klientów klimatycznym stylem oraz serwowanymi daniami z kurczakiem. Wieloletnie doświadczenie i ściśle opracowane receptury są gwarancją doskonałego smaku oraz dobrze prowadzonego biznesu.
Korzyści dla franczyzobiorcy
Nasi partnerzy otrzymują od nas wszystkie niezbędne informacje potrzebne do prowadzenia tego typu działalności. Kompleksowe szkolenia w naszych placówkach, jak też w lokalu Klienta. Dostęp do dystrybutora centralnego. Ponadto projekty graficzne oraz pełne wsparcie przez cały okres działalności.
Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom
Lokal o powierzchni min. 40 m2 w galerii handlowej lub w lokalizacji o dużym natężeniu ruchu. Doświadczenie w branży gastronomicznej nie jest konieczne do podjęcia współpracy.