Franczyza WARZYWIARNIA VEGAN BURGER

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy
Jednostki własne
2
Jednostki franczyzowe
w przygotowaniu

Finanse

Minimalna kwota
od 50 000 zł do 80 000 zł (Dark kitchen i food track – rozmowa indywidualna)
Opłata wstępna
Warszawa – 15 000 zł netto, inne miasta 10 000 tys. zł netto
Opłata bieżąca
Hybrydowa - 5% netto od obrotu, nie mniej niż 1500 zł
Opłata marketingowa
brak

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Alan Rzepczyk, Właściciel
Adres e-mail
Numer telefonu
730 110 130

Opis systemu

Warzywiarnia vegan burger to wegańska marka, założona 2018 roku. Serwujemy wegańskie burgery, tortille, miski, koktajle oraz dodatki. Menu jest w pełni autorskie i przez swoją prostą formę przyjazne dla konsumenta. Możliwość tworzenia własnych kompozycji smakowych przekłada się na stale rosnącą ilość zadowolonych klientów. Dajemy smaczną i zdrową alternatywę do spożywania mięsa. Naszymi klientami są osoby w każdym przedziale wiekowym oraz o różnych potrzebach żywieniowych. Przyjmujemy zamówienia na miejscu, na wynos oraz z dostawą. Nasze lokale mają przyjazny wystrój, a czas spędzony przez klienta ma być momentem wytchnienia i luzu, dlatego nie przyjmujemy form restauracyjnych.

Lokale franczyzowe nie posiadają kuchni produkcyjnej i są zaopatrywane z naszej kuchni zewnętrznej, przez co jakość posiłków w każdym lokalu jest jednakowa, a odpowiedzialność za produkcję nie spoczywa na franczyzobiorcy.

Jesteśmy laureatem nagrody na najlepszy bar w warszawie w 2019 r w Plebiscycie Warszawiaki.

Racjonalne odżywianie oparte o zróżnicowane posiłki bogate w produkty bezmięsne to nie trend, ale styl życia. Jesteśmy nastawieni na systematyczny rozwój, w którym sfera biznesowa i rozwój franczyzowy naszej marki będzie współgrał z potrzebami klientów dotyczącymi zdrowego odżywiania.

KORZYŚCI DLA FRANCZYZOBIORCY

Co zyskujesz:

  • stabilnego partnera ze sprawdzonym modelem biznesowym
  • możliwość otwarcia własnego lokalu pod rozpoznawalną i systematycznie rozwijającą się autorską marką
  • pracę z produktem zyskującym w bardzo szybkim tempie ogólnoświatowe zainteresowanie
  • pomoc w wyborze lokalizacji oraz odpowiedniego lokalu
  • pomoc przy uruchomieniu lokalu oraz wsparcie na początku jego działania
  • szkolenia w zakresie przygotowania posiłków, obsługi klienta, robienia rozliczeń, prowadzenia promocji marketingowych oraz komunikacji z klientem
  • podręcznik operacyjny opisujący prowadzenie systemu
  • BIZNESOWY KNOW-HOW
  • pomoc w zakresie zatowarowania i wskazania sprawdzonych dostawców
  • korzystne warunki współpracy z kontrahentami w zakresie dostaw, zamówień online etc.
  • brak odpowiedzialności za produkcję

Podstawowe wymagania dla franczyzobiorcy:

  • lokale max do 60m2 w miejscowościach od 100 tys mieszkańców
  • poszukujemy małżeństw, par, przyjaciół, partnerów, partnerów biznesowych którzy chcą wspólnie prowadzić swój biznes
  • bycie otwartym i chętnym do nauki oraz współpracy
  • bycie gotowym do zaangażowania się w prowadzenie placówki

Formularz kontaktowy

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram