Warzywiarnia vegan burger to wegańska marka, założona 2018 roku. Serwujemy wegańskie burgery, tortille, miski, koktajle oraz dodatki. Menu jest w pełni autorskie i przez swoją prostą formę przyjazne dla konsumenta. Możliwość tworzenia własnych kompozycji smakowych przekłada się na stale rosnącą ilość zadowolonych klientów. Dajemy smaczną i zdrową alternatywę do spożywania mięsa. Naszymi klientami są osoby w każdym przedziale wiekowym oraz o różnych potrzebach żywieniowych. Przyjmujemy zamówienia na miejscu, na wynos oraz z dostawą. Nasze lokale mają przyjazny wystrój, a czas spędzony przez klienta ma być momentem wytchnienia i luzu, dlatego nie przyjmujemy form restauracyjnych.
Lokale franczyzowe nie posiadają kuchni produkcyjnej i są zaopatrywane z naszej kuchni zewnętrznej, przez co jakość posiłków w każdym lokalu jest jednakowa, a odpowiedzialność za produkcję nie spoczywa na franczyzobiorcy.
Jesteśmy laureatem nagrody na najlepszy bar w warszawie w 2019 r w Plebiscycie Warszawiaki.
Racjonalne odżywianie oparte o zróżnicowane posiłki bogate w produkty bezmięsne to nie trend, ale styl życia. Jesteśmy nastawieni na systematyczny rozwój, w którym sfera biznesowa i rozwój franczyzowy naszej marki będzie współgrał z potrzebami klientów dotyczącymi zdrowego odżywiania.
KORZYŚCI DLA FRANCZYZOBIORCY
Co zyskujesz:
Podstawowe wymagania dla franczyzobiorcy: