Franczyza SUBWAY

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
międzynarodowy

Finanse

Minimalna kwota
120 000 euro (Przybliżona kwota inwestycji waha się między 120 000 a 290 000 euro. Kwota zależna jest od wielu czynników, takich jak lokalizacja, wielkości restauracji oraz dostosowanie lokalu)
Opłata wstępna
Koszt pierwszej licencji franczyzowej to 7 500 euro, a każdej następnej 3 750 euro.
Opłata bieżąca
8% od obrotu
Opłata marketingowa
4,5% od obrotu, Tygodniowe opłaty liczone od sprzedaży netto

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Dana Furstova, Development Specialist
Numer telefonu
+420 233 310 135; 800 112 4063 (numer bezpłatny z Polski)
Ulica
Gymnastická 2418/2
Miasto
169 00 Prague

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Projekt restauracji Subway® jest bardzo elastyczny i zależy od powierzchni lokalu

Każda restauracja Subway® na świecie jest własnością franczyzobiorcy. Pyszne sandwicze, przygotowane zgodnie z życzeniem klienta i na jego oczach, są oferowane w ponad 140 restauracjach w Polsce. Kanapki komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Oprócz nich znajdziemy w ofercie również pyszne sałatki, wrapy, ciasteczka oraz ciepłe bądź zimne napoje.

Sukces restauracji napędzany jest jej perfekcyjnym działaniem, wybraną przez nas lokalizacją, ale przede wszystkim zaangażowaniem franczyzobiorcy i jego zespołu. Nie musisz mieć doświadczenia, aby uzyskać zgodę na zakup licencji. Mamy je zarówno w kwestii otwierania jak i funkcjonowania restauracji. Zaangażowanie franczyzobiorcy, jego energia, jest tym, co nadaje każdej restauracji ducha i prowadzi ją do sukcesu.

Korzyści dla franczyzobiorcy

Kiedy już zostaniesz franczyzobiorcą, możesz liczyć na naszą pomoc przy:

  • wyborze lokalizacji,
  • negocjowaniu umowy najmu,
  • projektowaniu restauracji,
  • uzyskaniu listy oficjalnych dostawców wszystkich urządzeń,
  • otrzymaniu dwutygodniowego szkolenia dla franczyzobiorców i dodatkowych źródeł informacji,
  • szkoleniu zespołu restauracyjnego podczas otwarcia restauracji i jak również po otwarciu.

Subway® jest zarejestrowanym znakiem towarowym Subway IP LLC ©2020 Subway IP LLC.

Jako franczyzobiorca odpowiadasz za swoją firmę, a także za restaurację. Firma Subway® będzie wspierać Twój biznes w każdym aspekcie i przekaże Ci swoje ponad 50-letnie doświadczenie. Oto kilka przykładów wsparcia:

  • zatwierdzeni dostawcy produktów w celu zagwarantowania jakości i ceny,
  • Podręcznik Operacyjny zawierający pełne informacje w jaki sposób prowadzić restaurację,
  • comiesięczne oceny w Twojej restauracji, które pomagają zwiększyć sprzedaż,
  • raporty pokazujące wyniki restauracji w czasie rzeczywistym, które pomagają w pełni kontrolować biznes,
  • oceny obsługi klienta i propozycje ulepszeń,
  • dodatkowe indywidualne wsparcie.

Całe nasze wsparcie służy wspólnemu celowi - zwiększeniu sprzedaży i rentowności. Dzięki między innymi tym cechom marka Subway® stała się największą gastronomiczną siecią franczyzową na świecie.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom
Szukamy kandydatów z sercem do biznesu i chęcią zdobywania nowych umiejętności, które pomogą im rozpocząć i rozwinąć działalność.

Każdy franczyzobiorca musi uczestniczyć w dwutygodniowym szkolenia w języku angielskim.

Naszym podstawowym wymaganiem jest perfekcyjne funkcjonowanie restauracji zgodnie z Podręcznikiem Operacyjnym.

Franczyza Subway® specjalizuje się w tworzeniu doskonałych sandwiczy. Tak dobrych i wyjątkowych, że wielu naszych klientów stało się franczyzobiorcami, ponieważ po prostu wierzyli w produkt.

Zarejestruj swoje zainteresowanie tutaj lub po prostu napisz do nas na adres e-mail ce_europe_sales@subway.com. Możesz również skontaktować się z lokalnym przedstawicielem:

Dana Furstova (dolnośląskie, lubuskie, zachodniopomorskie, wielkopolskie, opolskie)

T: numer bezpłatny 00 800 112 4063 (język angielski) E: ce_europe_sales@subway.com

Michał Piasecki (lubelskie, świętokrzyskie, małopolskie i podkarpackie) T: +48 608 205 210 E: piasecki_m@subway.com

Szymon Mudry (pomorskie, kujawsko-pomorskie) T: +48 509 877 970 E: mudry_s@subway.com

Daniel Piekarski (śląskie) T: +48 502 294 911 E: piekarski_d@subway.com

Piotr Bruzdziak (wielkopolskie, podlaskie) T: + 48 609 782 888 E: bruzdziak_p@subway.com

Subway® jest zarejestrowanym znakiem towarowym Subway IP LLC © 2020 Subway IP LLC.

Formularz kontaktowy

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram