Franczyza PIRAMID PIZZA

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy

Finanse

Minimalna kwota
45 000 zł
Opłata wstępna
brak
Opłata bieżąca
1000 zł miesięcznie
Opłata marketingowa
brak

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Wojciech Goduński, właściciel
Adres e-mail
Numer telefonu
792 433 601

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Piramid Pizza jest pizzą w kształcie rożka. Do produkcji używa się specjalnej maszyny – ręcznej bądź automatycznej, która co 2 minuty produkuje 4 rożki.

Przyłącz się do nas!

Super biznes!

Błyskawiczny zwrot inwestycji!

Formaty sieci:

Sposób pierwszy to wprowadzenie brandu Piramid Pizza do lokalu już istniejącego. W tym przypadku inwestycja jest niewielka. Całkowity koszt zaczyna się od 1230 zł (zakup maszyny ręcznej do produkcji pizzy w rożku).

Sposób drugi to otwarcie lokalu Piramid Pizza z samą pizzą rożkiem. Lokal może być kilkumetrowy, a Piramid Pizza może być podawana na zewnątrz przez okienko podawcze. Koszty otwarcia takiego punktu zaczynają się od 5 tys. zł.

Sposób trzeci to otwarcie lokalu Piramid Pizza z pełnym menu, tzn. Piramid Pizza, pizza tradycyjna, zapiekanki, hamburgery itp. Wymagany jest lokal minimum
70 m2, wystrój nawiązywać ma do stylu egipskiego, a całkowity koszt inwestycji wynosi od 45 tys. zł.

Poszukujemy Masterfranczyzobiorców, którzy będą reprezentować naszą sieć poza granicami kraju.

Korzyści dla franczyzobiorcy

  • bardzo niski koszt inwestycji,
  • szybki zwrot z inwestycji,
  • pomoc ze strony franczyzodawcy, zarówno podczas otwierania lokalu jak i podczas trwania umowy.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

  • lokal minimum 70 m2
  • zaangażowanie własne i chęć współpracy
  • nie wymagamy doświadczenia gastronomicznego.

Formularz kontaktowy

Artykuły o franczyzie PIRAMID PIZZA

Data dodania: 14 marca 2019
Wiosenne przyspieszenie w firmie Wojtex
Data dodania: 1 marca 2018
Mobilna gastronomia w promocji
Data dodania: 27 grudnia 2017
Zakupy z Coffeeloffee
Data dodania: 16 sierpnia 2016
Ostatnie 2 tygodnie promocji dla franczyzobiorców
Data dodania: 15 sierpnia 2016
Błyskawiczne decyzje, korporacyjny sznyt
Data dodania: 4 maja 2016
Sezon na lody w pełni
Data dodania: 26 lutego 2016
Nowe koncepty gastronomiczne w centrach handlowych
Data dodania: 29 grudnia 2015
Kierunek na street food
Data dodania: 7 października 2015
Ta firma uruchamia pierwszą kawiarnio-pizzerię
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram