Franczyza DOMINO’S PIZZA

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
międzynarodowy
Jednostki własne
42
Jednostki franczyzowe
24

Finanse

Minimalna kwota
95 000 EUR (kwota inwestycji uzależniona jest m.in. od posiadania własnego lokalu oraz przewidywanych kosztów adaptacji wynajmowanego lokalu)
Opłata wstępna
6 200 EUR
Opłata bieżąca
3,5% sprzedaży netto (opłata międzynarodowa), 1,5-2% sprzedaży netto (opłata lokalna)
Opłata marketingowa
3,86% sprzedaży netto

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Michał NIedbała, Franchise Director
Numer telefonu
22 209 00 99; fax - 22 209 00 99
Ulica
ul. Słomińskiego 19, lok. 508
Miasto
00-195 Warszawa

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Lokal Domino's Pizza

Domino’s Pizza, założona w 1960 r. jest światowym liderem w dostawie pizzy, dostarczając dziennie ponad 1 000 000 sztuk pizzy na całym świecie. Sieć odniosła sukces na 90 rynkach i ma na koncie ponad 15 000 lokali – w Polsce planuje otworzyć 200-300 pizzerii.

Od lat Domino’s doskonali się w przygotowywaniu i dostarczaniu najlepszej pizzy. Nigdy jednak nie idzie na kompromis w kwestii jakości produktów co skutkuje wysokim poziomem satysfakcji klientów oraz gwarantuje powtarzalność zakupu. Swoim franczyzobiorcom oferuje unikalny, dopasowany do potrzeb klienta model biznesowy.

Korzyści dla franczyzobiorcy

  • Dostęp do najlepszych lokalizacji oraz udział w rozwoju międzynarodowej marki w Polsce.
  • Wsparcie marketingowe (m.in. kampanie ATL, reklama on-line 365 dni w roku) zwiększające liczbę zamówień w Twojej pizzerii.
  • Bieżące wsparcie (np. scentralizowane zakupy gwarantujące najniższe ceny) oraz dostęp do naszych gotowych rozwiązań (m.in. autorski system konwersji gwarantujący powtarzalność zakupu).
  • Rabaty i upusty dopasowane do potrzeb każdego kandydata.
  • Szybkie i bezproblemowe rozpoczęcie działalności.
  • Pracujemy na wspólny sukces, dlatego system rozliczeń jest nastawiony na Twój rozwój i wzrost.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Jaki powinien być franczyzobiorca Domino’s Pizza?

  • Entuzjasta pizzy
  • Z doświadczeniem we własnym biznesie (min. 3 lata lub z doświadczeniem w gastronomii)
  • Posiadający doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Nastawiony na wzrost i rozwój własnego biznesu
  • Gotowy do osobistego zaangażowania w prowadzenie pizzerii
  • Gotowy do nauki i otwarty na zmiany
  • Bezkompromisowy w kwestii najwyższej jakości produktów i poziomu obsługi klienta
  • Mile widziane osoby posiadające własny lokal

Osoby posiadające własny lokal:

  • Preferowana powierzchnia lokalu wynosi 80-120 m2
  • Wymagania techniczne: zasilanie 85 kW, kanał wentylacyjny wyciągowy

Osoby nie posiadające własnego lokalu:

  • Zapewniamy pomoc w doborze i poszukiwaniu lokalizacji
  • Posiadamy również własne lokale gotowe do rozpoczęcia działalności franczyzowej

Formularz kontaktowy

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram