Franczyza DOMINO’S PIZZA

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
międzynarodowy
Jednostki własne
109 Korporacyjnych
Jednostki franczyzowe
8

Finanse

Minimalna kwota
650 000 zł netto ( kwota uzależniona od posiadania własnego lokalu, kosztów adaptacji wynajmowanego lokalu)
Opłata wstępna
po podpisaniu umowy: 28 500 zł netto
Opłata bieżąca
4% sprzedaży netto (opłata międzynarodowa), 2,5% sprzedaży netto (opłata lokalna)
Opłata marketingowa
3,86% sprzedaży netto

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Paweł Kidoń,
Numer telefonu
664 023 356
Ulica
Dąbrowiecka 30
Miasto
03-932 Warszawa

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Lokal Domino's Pizza

Domino’s Pizza, założona w 1960 r. jest światowym liderem w dostawie pizzy, dostarczając dziennie ponad 1 000 000 sztuk pizzy na całym świecie. Sieć odniosła sukces na 90 rynkach i ma na koncie ponad 15 000 lokali – w Polsce planuje otworzyć 200-300 pizzerii.

Od lat Domino’s doskonali się w przygotowywaniu i dostarczaniu najlepszej pizzy. Nigdy jednak nie idzie na kompromis w kwestii jakości produktów co skutkuje wysokim poziomem satysfakcji klientów oraz gwarantuje powtarzalność zakupu. Swoim franczyzobiorcom oferuje unikalny, dopasowany do potrzeb klienta model biznesowy.

Korzyści dla franczyzobiorcy

  • Dostęp do najlepszych lokalizacji oraz udział w rozwoju międzynarodowej marki w Polsce.
  • Wsparcie marketingowe (m.in. kampanie ATL, reklama on-line 365 dni w roku) zwiększające liczbę zamówień w Twojej pizzerii.
  • Bieżące wsparcie (np. scentralizowane zakupy gwarantujące najniższe ceny) oraz dostęp do naszych gotowych rozwiązań (m.in. autorski system konwersji gwarantujący powtarzalność zakupu).
  • Rabaty i upusty dopasowane do potrzeb każdego kandydata.
  • Szybkie i bezproblemowe rozpoczęcie działalności.
  • Pracujemy na wspólny sukces, dlatego system rozliczeń jest nastawiony na Twój rozwój i wzrost.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Jaki powinien być franczyzobiorca Domino’s Pizza?

  • Entuzjasta pizzy
  • Z doświadczeniem we własnym biznesie (min. 3 lata lub z doświadczeniem w gastronomii)
  • Posiadający doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Nastawiony na wzrost i rozwój własnego biznesu
  • Gotowy do osobistego zaangażowania w prowadzenie pizzerii
  • Gotowy do nauki i otwarty na zmiany
  • Bezkompromisowy w kwestii najwyższej jakości produktów i poziomu obsługi klienta
  • Mile widziane osoby posiadające własny lokal

Osoby posiadające własny lokal:

  • Preferowana powierzchnia lokalu wynosi 80-120 m2
  • Wymagania techniczne: zasilanie 85 kW, kanał wentylacyjny wyciągowy

Osoby nie posiadające własnego lokalu:

  • Zapewniamy pomoc w doborze i poszukiwaniu lokalizacji
  • Posiadamy również własne lokale gotowe do rozpoczęcia działalności franczyzowej

Formularz kontaktowy

Artykuły o franczyzie DOMINO’S PIZZA

Copyright © 2007-2021 ARSS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Opieka nad stroną: Lembicz.pl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram