Franczyza w Polsce

Jemsushi

Rodzaj sieci: franczyzowa
Zasięg sieci: ogólnokrajowy
Ulica: Kleczewska 25
Miasto: 62-510 Konin

http://Jemsushi.com.pl

Numer telefonu: 533 566 000

Karol Świtała
Właściciel
E-mail: jemsushi@gmail.com
Numer telefonu: 695 916 091


Jednostki Własne: 1
Jednostki Franczyzowe: 1

Opis systemu

Charakterystyka systemu

 

Jemsushi to restauracja w pełni inspirująca się kuchnią azjatycka, zaczynając od przystawek i zup, przechodząc do dań oraz sushi na deserach kończąc. Jesteśmy marka bardzo dobrze rozwiniętą pod względem smakowym jak i marketingowym. Oferujemy Państwu potrawy, które przygotowujemy od podstaw, według sprawdzonych receptur. Ponadto przygotowujemy sushi na oczach gości, tak aby każdy mógł ocenić jakość i estetykę z jaką serwujemy nasze specjały. Zapewniamy dostawców, którzy dostarczą świeże produkty do Państwa restauracji. Posiadamy sprawdzone menu, dostosowane pod nawet najwykwintniejsze podniebienia.

Przewidujemy dwa warianty współpracy. Pierwszy to otwarcie lokalu będącego całkowitym odwzorowaniem macierzystej restauracji. Drugi to mniejsze punkty, w których serwowane będzie tylko sushi bez dań kuchni ciepłej. Nie skupiamy się na wielkich miastach, chcemy dotrzeć do mniejszych miejscowości poniżej 100 tys. mieszkańców.

 

Korzyści dla franczyzobiorcy

 

- pomoc w dobraniu odpowiedniej lokalizacji, negocjacji warunków najmu, uzyskaniu potrzebnych pozwoleń, wsparcie przy pozyskaniu strategicznych sponsorów i partnerów;
-nie zostawiamy franczyzobiorcy samego po wdrożeniu projektu w życie i wspieramy go w bieżącym prowadzeniu placówki, aby wspólnie dostosowywać koncept do zmieniających się wymagań rynku;
-wprowadzenie lokalu na lokalny rynek poprzez skuteczną i sprawdzoną kampanię marketingową, w tym: pomoc przy wdrażaniu promocji oraz w prowadzeniu strony www i fanpage’a na Facebooka;
-franczyzobiorca może liczyć na wsparcie ze strony właściciela, lub menadżera macierzystej restauracji Jemsushi;
-sprawdzone menu oraz receptury;
-szkolenie pracowników;
-sprawdzeni dostawcy, kontakty do przedstawicieli, oraz wynegocjowane ceny.

 

Wymagania

Minimalna Kwota: 45 000 - 150 000 zł
Opłata Wstępna: 10 000 zł
Opłata Bieżąca: 2 000 zł
Opłata Marketingowa: brak

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

 

-gotowość do współpracy;
-wybrany (do akceptacji) lokal o powierzchni wymaganej do wybranego konceptu prowadzenia restauracji najlepiej lokal po gastronomii lub jeszcze działający lokal;
-lokal na parterze, witryny, wejście od głównej ulicy;
-lokale przy rynkach, placach, na rynkach, stare miasto, dochodzące ulice, modne i tłoczne ulice w danym mieście;
-miejsce na ogródek;
-osobiste zaangażowanie i nadzór nad prowadzoną działalnością.

 

Formularz kontaktowy


*Pola oznaczone gwiazdką są wymagane.


Artykuły powiązane

O tym się mówi
Autor: / Październik 2, 2018
Aktualności
Aktualności
Nowa franczyza na rynku gastronomicznym


Szkolenia

DLA FRANCZYZODAWCÓW

ZARZĄDZANIE SIECIĄ FRANCZYZOWĄ - 19.06.2019

ROZWÓJ FIRMY POPRZEZ FRANCZYZĘ - 12.06.2019

DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW

FRANCZYZA - SPOSÓB NA WŁASNY BIZNES - 05.06.2019

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą