Franczyza w Polsce

DA GRASSO

Professional custom writing service offers Doctoral Dissertation Help University Of South Carolina, midterm papers, research essays, thesis papers, reports, reviews, speeches and dissertations of Rodzaj sieci: franczyzowa
source links that make us proud of their work enable us to guarantee results that meet the expectations of both students and their teachers Zasięg sieci: ogólnokrajowy
see Ulica: Żeligowskiego 8/10
Buy an essay online at our website. We are a reliable site where you can both go sites and learn how to write a great paper on your own. Miasto: 90-753 Łódź

http://www.dagrasso.pl

http://www.villayoosook.com/ben-fry-master-thesis/ Today is a custom essay writing service, ready to support you in the battle with countless academic papers. We want you to think of us, when you're ready to scream: write my essay for me! into the open space in the middle of the night. We're the ones you can reach out to and be confident, that we won't let you down. Numer telefonu: 42 276 70 60
Buy Autodesk Stitcher Unlimited 2009 oem Numer Fax: 42 276 70 61

Magdalena Piróg
Why http://www.paris-select.com/?how-to-type-a-essay Online? Are you in High School, College, Masters, Bachelors or Ph.D and need assistance with your research paper? All you need is E-mail: franczyza@dagrasso.pl
Take My Online Class helps with online class, homework and assignment help for students. Can I http://www.cleode.fr/en/?best-original-essays? If this is your question, we Numer telefonu: 663 390 907


Opis systemu

Use our fast follow url to finish your paper on time without spending too much efforts. We offer exquisite quality and tips from the experienced Charakterystyka systemu

Da Grasso to największa polska franczyzowa sieć pizzerii, obejmująca blisko 180 lokali w 118 miastach.

Pierwsza pizzeria Da Grasso powstała w 1996 r. w Łodzi. Aktualnie spółka administruje siecią pizzerii na terenie całego kraju, zarówno w większych, jak i mniejszych miejscowościach. Czynnikiem wyróżniającym Da Grasso jest unikalny system franczyzy, zapewniający kompleksowe wsparcie partnerów biznesowych poprzez Centralny System Zakupów, wspólne działania marketingowe, a przede wszystkim wsparcie Opiekuna, który towarzyszy Franczyzobiorcy już od momentu pierwszego kontaktu z siecią, poprzez proces uruchamiania lokalu i przez cały okres współpracy z Da Grasso. Do niego można zwracać się ze wszystkimi sprawami związanymi z prowadzeniem lokalu.

Tajemnicą sukcesu restauracji Da Grasso jest autorska receptura na wyjątkowe ciasto, a znakiem rozpoznawczym sosy – pomidorowy, czosnkowy i ostry, dodawane do każdej pizzy gratis.

Sieć zdobyła szereg prestiżowych nagród i wyróżnień m.in. Superbrands, wielokrotny Złoty Laur Konsumenta, Godło Jakość Obsługi i Jakość Roku, Hermes w kategorii sieć restauracyjna oraz Grand Prix Konsumenta.

nus ece phd thesis submission source site best online resume writing services usa research paper thesis statement generator Korzyści dla franczyzobiorcy

Naszych Franczyzobiorców wspieramy przez cały okres współpracy. Ustalamy ofertę, opracowujemy receptury i doskonalimy know-how prowadzenia placówki. Każdemu przedsiębiorcy przekazujemy stale aktualizowany system HACCP. Ponadto, dbamy o atesty produktów i audytujemy potencjalnych partnerów handlowych. Testujemy surowce, obliczamy szczegółowe koszty produkcji dań. We współpracy z profesjonalnymi dostawcami i znanymi producentami zapewniamy dostępność wszelkich produktów i surowców oraz negocjujemy atrakcyjne dla Franczyzobiorców warunki zakupu. Prowadzimy szkolenia pracowników placówek i to nie tylko przy otwieraniu lokalu, ale i przez cały okres współpracy.

Dodatkowo, jako organizator sieci prowadzimy działania marketingowe i reklamowe na szczeblu ogólnopolskim, zarządzamy stroną www (www.dagrasso.pl) oraz fanpage’em na portalu Facebook (www.facebook.com/DaGrassoPizzerie).

Lokalne działania marketingowe Franczyzobiorcy organizują samodzielnie, ale mogą liczyć na nasze pełne wsparcie – od doradztwa strategicznego po graficzne przygotowanie materiałów.

Wymagania

Minimalna Kwota: 150 000 zł
Opłata Wstępna: 12 000 zł
Opłata Bieżąca: 1464,10 zł
Opłata Marketingowa: brak

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Poszukujemy ludzi przedsiębiorczych, energicznych, sumiennych i pełnych optymizmu. Doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej nie jest wymagane, choć z pewnością pomocne (w szczególności w zakresie zarządzania zespołem pracowników).

Przyszły Franczyzobiorca powinien dysponować kwotą 150 tys. – 350 tys. złotych (w zależności od powierzchni i stanu technicznego przyszłej pizzerii) na przystosowanie lokalu do wymogów i standardów Da Grasso.

Minimalna powierzchnia lokalu to 100 m2 z salą konsumpcyjną, 70 m2 food court (bez Sali konsumpcyjnej).

Nasz koncept doskonale wpisuje się zarówno w klimat centralnych części miast jak i  dużych osiedli mieszkaniowych.
Zawarcie umowy franczyzy, czyli włączenie przedsiębiorcy do naszej sieci, wiąże się z uiszczeniem opłaty wstępnej w wysokości 12 tys. złotych. Licencjobiorcy Da Grasso uiszczają stałą, zryczałtowaną opłatę miesięczną. Jej wysokość zależy od zakresu oferty gastronomicznej placówki i wynosi przy minimalnej ofercie 1464,10 zł. Opłata pobierana jest dopiero od drugiego miesiąca prowadzenia pizzerii. Pierwszy miesiąc gratis.

Najnowsze franczyzy

Szkolenia

DLA FRANCZYZODAWCÓW

ZARZĄDZANIE SIECIĄ FRANCZYZOWĄ - 25.09.2018

ROZWÓJ FIRMY POPRZEZ FRANCZYZĘ - 18.09.2018

DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW

FRANCZYZA - SPOSÓB NA WŁASNY BIZNES - 27.09.2018

SONDA - MIEJ WŁASNE ZDANIE!

Jakie pytanie jako pierwsze zadałbyś franczyzodawcy podczas rozmowy na temat przystąpienia do sieci?

Jaka jest całkowita kwota inwestycji franczyzobiorcy? - 48.6%
Ile wynosi okres zwrotu z inwestycji? - 27%
Jakie są kary wynikające z umowy franczyzy? - 12.2%
Jakie know-how oferuje franczyzodawca? - 12.2%