Franczyza w Polsce

SUBWAY ®

Rodzaj sieci: franczyzowa
Zasięg sieci: międzynarodowy
Ulica: Jankovcova 1603/47a
Miasto: 170 00 Prague

http://www.subway.pl

Numer telefonu: numer bezpłatny 00 800 112 4063

Martin Princ
Country Director for Central & Eastern Europe
E-mail: ce_europe_sales@subway.com
Numer telefonu: +420 233 310 135; 800 112 4063 (numer bezpłatny z Polski)


Opis systemu

Projekt restauracji SUBWAY® jest bardzo elastyczny i zależy od powierzchni lokalu

Projekt restauracji SUBWAY® jest bardzo elastyczny i zależy od powierzchni lokalu

Charakterystyka systemu

Każda restauracja Subway® na świecie jest własnością franczyzobiorcy. Pyszne sandwicze, przygotowane zgodnie z życzeniem klienta i na jego oczach, są oferowane w ponad 130 restauracjach w Polsce. Kanapki komponowane są ze świeżych warzyw, mięs i wędlin, na świeżo wypiekanym pieczywie. Oprócz nich znajdziemy w ofercie również pyszne sałatki, wrapy, ciasteczka oraz ciepłe bądź zimne napoje.

Sukces restauracji napędzany jest jej perfekcyjnym działaniem, wybraną przez nas lokalizacją, ale przede wszystkim zaangażowaniem franczyzobiorcy i jego zespołu. Nie musisz mieć doświadczenia, aby uzyskać zgodę na zakup licencji. Mamy je mamy zarówno w kwestii otwierania jak i funkcjonowania restauracji. Zaangażowanie franczyzobiorcy, jego energia, jest tym, co nadaje każdej restauracji ducha i prowadzi ją do sukcesu.

Korzyści dla franczyzobiorcy

Kiedy już zostaniesz franczyzobiorcą, możesz liczyć na naszą pomoc przy:

• wyborze lokalizacji,

• negocjowaniu umowy najmu,

• projektowaniu restauracji,

• uzyskaniu listy oficjalnych dostawców wszystkich urządzeń,

• otrzymaniu dwutygodniowego szkolenia dla franczyzobiorców i dodatkowych źródeł informacji,

• szkoleniu zespołu restauracyjnego podczas otwarcia restauracji i jak również po otwarciu.

Subway® jest zarejestrowanym znakiem towarowym Subway IP Inc.©2017 IP Inc.

Jako franczyzobiorca odpowiadasz za swoją firmę, a także za restaurację. Firma Subway® będzie wspierać Twój biznes w każdym aspekcie i przekaże Ci swoje ponad 40-letnie doświadczenie. Oto kilka przykładów wsparcia:

• zatwierdzeni dostawcy produktów w celu zagwarantowania jakości i ceny,

• Podręcznik Operacyjny zawierający pełne informacje w jaki sposób prowadzić restaurację,

• comiesięczne oceny w Twojej restauracji, które pomagają zwiększyć sprzedaż,

• raporty pokazujące wyniki restauracji w czasie rzeczywistym, które pomagają w pełni kontrolować biznes,

• oceny obsługi klienta i propozycje ulepszeń,

• dodatkowe indywidualne wsparcie.

Całe nasze wsparcie służy wspólnemu celowi - zwiększeniu sprzedaży i rentowności. Dzięki między innymi tym cechom marka Subway® stała się największą gastronomiczną siecią franczyzową na świecie. Należy pamiętać, że założenie własnej firmy to ważna decyzja w Twoim życiu, ponieważ wpływa na wiele jego aspektów. Ale to Twój wybór, Twoja decyzja i Twoja szansa.

Wymagania

Minimalna Kwota: 515 000 zł (Przybliżona kwota inwestycji waha się między 250 000 a 600 000 zł. Kwota zależna jest od wielu czynników, takich jak lokalizacja, wielkości restauracji oraz dostosowanie lokalu)
Opłata Wstępna: Koszt pierwszej licencji franczyzowej to 7,5 tys. euro, a każdej następnej 3,75 tys. euro.
Opłata Bieżąca: 8% od obrotu
Opłata Marketingowa: 4,5% od obrotu

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Szukamy kandydatów z sercem do biznesu i chęcią zdobywania nowych umiejętności, które pomogą im rozpocząć i rozwinąć działalność.

Każdy franczyzobiorca musi uczestniczyć w dwutygodniowym szkolenia w języku angielskim w Wielkiej Brytanii lub Stanach Zjednoczonych.

Naszym podstawowym wymaganiem jest perfekcyjne funkcjonowanie restauracji zgodnie z Podręcznikiem Operacyjnym.

Franczyza Subway® specjalizuje się w tworzeniu doskonałych sandwiczy. Tak dobrych i wyjątkowych, że wielu naszych klientów stało się franczyzobiorcami, ponieważ po prostu wierzyli w produkt.

Zarejestruj swoje zainteresowanie tutaj lub po prostu napisz do nas na adres e-mail ce_europe_sales@subway.com. Możesz również skontaktować się z lokalnym przedstawicielem:

Martin Princ (dolnośląskie, lubuskie, zachodniopomorskie, wielkopolskie, opolskie)

T: numer bezpłatny 00 800 112 4063 (język angielski) E: ce_europe_sales@subway.com

Michał Piasecki (lubelskie, świętokrzyskie, małopolskie i podkarpackie) T: +48 608 205 210 E: piasecki_m@subway.com

Szymon Mudry (pomorskie, kujawsko-pomorskie) T: +48 509 877 970 E: mudry_s@subway.com

Daniel Piekarski (śląskie) T: +48 502 294 911 E: piekarski_d@subway.com

Michał Dorszewski (mazowieckie, podlaskie, warmińsko-mazurskie) T: +48 516 587 740 E: dorszewski_m@subway.com

SUBWAY® jest zarejestrowanym znakiem towarowym Subway IP Inc. © 2017 Subway IP Inc.

Formularz kontaktowy


*Pola oznaczone gwiazdką są wymagane.


Artykuły powiązane

Aktualności
Aktualności
Im się udało
Autor: / Wrzesień 28, 2018
Aktualności
Aktualności
Aktualności
Franczyza na food courtach
Aktualności
Kanapki na drogę
Styczeń 29, 2018
Aktualności
Restauracje SUBWAY w nowej odsłonie wizualnej
Aktualności
Siedemnasty SUBWAY w sieci LOTOS


Szkolenia

DLA FRANCZYZODAWCÓW

ZARZĄDZANIE SIECIĄ FRANCZYZOWĄ - 19.06.2019

ROZWÓJ FIRMY POPRZEZ FRANCZYZĘ - 12.06.2019

DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW

FRANCZYZA - SPOSÓB NA WŁASNY BIZNES - 05.06.2019

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą