Franczyza w Polsce

Autor:
DATA DODANIA: 12 styczeń 2018
Kuchnia Marche z nową kuchnią na wagę

Foto: freeimages.com

American Trading Company, właściciel sieci Kuchnia Marche realizuje dalszą ekspansję w segmencie dań serwowanych na wagę za pomocą nowego konceptu.

W styczniu tego roku na wrocławskim rynku zadebiutował nowy koncept gastronomiczny Lepione. To drugi lokal otwarty pod tym szyldem (pierwsza restauracja została uruchomiona w Katowicach).

Pomysł na nowy koncept, który jest alternatywą dla franczyzobiorców o nieco mniejszym budżecie niż inwestycja w Kuchnię Marche pojawił się wiosną 2016 roku.  

Przy jego tworzeniu właściciele marki korzystali z wcześniejszych doświadczeń. Franczyzodawca z powodzeniem rozwija sieć lokali  działających w systemie „kuchnia na wagę” - Kuchnia Marche.

Oferta nowej sieci restauracyjnej skierowana jest do osób lubiących tradycyjne dania mączne, m.in. „babcine placuszki”, pyzy czy knedle.

Artykuły które powinny Ci się spodobać

Aktualności
Autor: / Lipiec 18, 2018
Aktualności
Aktualności
Autor: / Kwiecień 24, 2018

A może te Cię zaciekawią

Im się udało
Autor: / Lipiec 14, 2018
O tym się mówi
Autor: / Sierpień 27, 2018
O tym się mówi

Prezentacje franczyz

Szkolenia

DLA FRANCZYZODAWCÓW

ZARZĄDZANIE SIECIĄ FRANCZYZOWĄ - 25.09.2018

ROZWÓJ FIRMY POPRZEZ FRANCZYZĘ - 18.09.2018

DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW

FRANCZYZA - SPOSÓB NA WŁASNY BIZNES - 27.09.2018

SONDA - MIEJ WŁASNE ZDANIE!

Jakie pytanie jako pierwsze zadałbyś franczyzodawcy podczas rozmowy na temat przystąpienia do sieci?

Jaka jest całkowita kwota inwestycji franczyzobiorcy? - 48.6%
Ile wynosi okres zwrotu z inwestycji? - 27%
Jakie są kary wynikające z umowy franczyzy? - 12.2%
Jakie know-how oferuje franczyzodawca? - 12.2%

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą