Franczyza w Polsce

Getin Bank

Getin Bank

Kuchnia Marche z nową kuchnią na wagę

Foto: freeimages.com

American Trading Company, właściciel sieci Kuchnia Marche realizuje dalszą ekspansję w segmencie dań serwowanych na wagę za pomocą nowego konceptu.

W styczniu tego roku na wrocławskim rynku zadebiutował nowy koncept gastronomiczny Lepione. To drugi lokal otwarty pod tym szyldem (pierwsza restauracja została uruchomiona w Katowicach).

Pomysł na nowy koncept, który jest alternatywą dla franczyzobiorców o nieco mniejszym budżecie niż inwestycja w Kuchnię Marche pojawił się wiosną 2016 roku.  

Przy jego tworzeniu właściciele marki korzystali z wcześniejszych doświadczeń. Franczyzodawca z powodzeniem rozwija sieć lokali  działających w systemie „kuchnia na wagę” - Kuchnia Marche.

Oferta nowej sieci restauracyjnej skierowana jest do osób lubiących tradycyjne dania mączne, m.in. „babcine placuszki”, pyzy czy knedle.

Pin It
Oceń: 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
INK

Najnowsze franczyzy

Szkolenia

DLA FRANCZYZODAWCÓW

ZARZĄDZANIE SIECIĄ FRANCZYZOWĄ - 31.01.2018

ROZWÓJ FIRMY POPRZEZ FRANCZYZĘ - 24.01.2018

DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW

FRANCZYZA - SPOSÓB NA WŁASNY BIZNES - 02.02.2018

SONDA - MIEJ WŁASNE ZDANIE!

Co decyduje o tym, że nowa oferta franczyzy jest wiarygodna?

45.8%
25%
14.6%
10.4%