Franczyza w Polsce

Autor:
DATA DODANIA: 03 lipiec 2020

Foto: Franczyza&Biznes

W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania. Dla naszych Czytelników przygotowaliśmy wartościowe teksty, porady i wywiady.

Choć kwarantanna się skończyła, lockdown też, czasy wciąż jakieś niepewne, bo niby normalnie, a  jakby inaczej. W tym czasie niepewności chcemy dodać otuchy naszym Klientom i czytelnikom ciekawą lekturą naszego najnowszego wydania.

Czy są franczyzy odporne na kryzys? Okazuje się, że całkiem sporo. W najnowszym raporcie przedstawiamy kilkanaście pomysłów na biznes franczyzowy, które sprawdziły się w trudnym czasie zamrożenia gospodarki.

Odświeżenie marki, rebranding czy remodeling - sieci franczyzowe w obliczu zmian.

O tym, dlaczego umiejętność gotowania jest tak ważna rozmawiam z Panią Katią Roman-Trzaską, właścicielką Little Chef.

Pralnie do likwidacji? Co czeka rynek pralniczy po pandemii?

W najnowszym numerze nie zabrakło też rozmów z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzielą się franczyzobiorcy konceptów – Monetia oraz Mail Boxes Etc.

Opowiemy czym jest franczyza.

Otwieramy salon barberski oraz "zwierzęcy" biznes.

I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!


Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch oraz w naszym e-sklepie.

Miłej lektury!

Redaktor Naczelna

Artykuły które powinny Ci się spodobać

Aktualności
Aktualności
Aktualności
Autor: / Czerwiec 8, 2020

A może te Cię zaciekawią

Im się udało
Autor: / Czerwiec 17, 2020
Własny Biznes
Autor: / Kwiecień 8, 2020
Własny Biznes


Konsultacje online

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą