Franczyza w Polsce

Autor:
DATA DODANIA: 03 marzec 2020

Foto: Wiosenny numer Franczyza&Biznes już w sprzedaży

W kolejnym wydaniu jak zawsze dużo do poczytania!

Jak co roku o tej porze, raportem numeru jest franczyza w gastronomii. Co ciekawego na rynku? Dużo się dzieje, ale bez większych niespodzianek. Ciekawe jest to, co powiedział właściciel sieci Sphinx, że lokali gastronomicznych w Polsce jest za dużo, biorąc pod uwagę siłę nabywczą społeczeństwa.

Z kolei w temacie numeru przedstawiamy Top20 największych franczyzodawców w Polsce.

Nie zabrakło też rozmów z przedsiębiorcami, którzy opowiadają dlaczego zdecydowali się na działalność w ramach sieci franczyzowej i co z tego wyszło. Swoim doświadczeniem dzielą się franczyzobiorcy konceptów - Dom Ubezpieczeniowy SPECTRUM oraz Biesiadowo.

O tym, że biznes z procentem jest opłacalny przekonuje prezes zarządu Al.Capone, Piotr Jura.

Czy wciąż można zarobić na depilacji, której boom rozpoczął się dokładnie 10 lat temu?
A na koniec pokażemy najdroższe ulice handlowe świata.

I tradycyjnie, baza sprawdzonych pomysłów na własny biznes na licencji!

Nowy numer magazynu Franczyza&Biznes dostępny w sieci Empik, InMedio, Relay, Ruch, Kolporter oraz w naszym e-sklepie.

Miłej lektury!

Redaktor Naczelny

 

Artykuły które powinny Ci się spodobać

Aktualności
Autor: / Kwiecień 24, 2020
Aktualności
Aktualności

A może te Cię zaciekawią

O tym się mówi
Autor: / Styczeń 13, 2020
Własny Biznes
Im się udało


Konsultacje online

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą