Franczyza w Polsce

Autor:
DATA DODANIA: 12 styczeń 2018
Kuchnia Marche z nową kuchnią na wagę

Foto: freeimages.com

American Trading Company, właściciel sieci Kuchnia Marche realizuje dalszą ekspansję w segmencie dań serwowanych na wagę za pomocą nowego konceptu.

W styczniu tego roku na wrocławskim rynku zadebiutował nowy koncept gastronomiczny Lepione. To drugi lokal otwarty pod tym szyldem (pierwsza restauracja została uruchomiona w Katowicach).

Pomysł na nowy koncept, który jest alternatywą dla franczyzobiorców o nieco mniejszym budżecie niż inwestycja w Kuchnię Marche pojawił się wiosną 2016 roku.  

Przy jego tworzeniu właściciele marki korzystali z wcześniejszych doświadczeń. Franczyzodawca z powodzeniem rozwija sieć lokali  działających w systemie „kuchnia na wagę” - Kuchnia Marche.

Oferta nowej sieci restauracyjnej skierowana jest do osób lubiących tradycyjne dania mączne, m.in. „babcine placuszki”, pyzy czy knedle.

Artykuły które powinny Ci się spodobać

Aktualności
Aktualności
Aktualności
Autor: / Czerwiec 3, 2020

A może te Cię zaciekawią

Raporty
Autor: / Czerwiec 3, 2020
O tym się mówi
Autor: / Marzec 10, 2020
Im się udało
Autor: / Czerwiec 11, 2020


Konsultacje online

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą