Franczyza w Polsce

Autor:
DATA DODANIA: 09 grudzień 2016

Foto: Express Kuchnia Marche

Franczyzowa sieć restauracyjna z jedzeniem na wagę planuje dalszy rozwój w oparciu o system partnerski. W 2017 roku chce otworzyć około 15 nowych lokali we franczyzie.

Do współpracy franczyzowej zachęca marka Express Kuchnia Marche, która ma obecnie 26 lokali, w tym 20 franczyzowych. Ostanie otwarcie lokalu tej marki miało miejsce na początku grudnia. Nowa restauracja działa w Elblągu i jest to format połączony z marką Sevi Kebab.

Jesteśmy obecni już w 14 miastach. W 2017 roku skupimy się na poszukiwaniu nowych franczyzobiorców. Jednocześnie będziemy pracowali nad wzmocnieniem pozycji lokali własnych. Choć w nowym roku będziemy otwierali wyłącznie restauracje franczyzowe, nie zamierzamy pozbywać lokali własnych – mówi Ewa Skonieczna-Sarniak, manager ds. marketingu Express Kuchnia Marche.

Franczyza to popularna w Polsce forma efektywnego i bezpiecznego prowadzenia biznesu gastronomicznego. Franczyzobiorcy Express Kuchnia Marche optymalizują organizację i zarządzanie dzięki szczegółowo opisanym standardom oraz przekazanego know-how. Dzięki temu ograniczają ryzyko niepowodzenia biznesowego. Minimalny koszt inwestycji we franczyzowy lokal Express Kuchnia Marche wynosi 350 tys. zł. 

Artykuły które powinny Ci się spodobać

Aktualności
Autor: / Wrzesień 30, 2019
Aktualności
Autor: / Październik 9, 2019
Aktualności
Autor: / Październik 16, 2019

A może te Cię zaciekawią

O tym się mówi
Bycie restauratorem to nie jest łatwy kawałek chleba.
Autor: / Lipiec 8, 2019
Im się udało
Autor: / Sierpień 13, 2019
O tym się mówi

Prezentacje franczyz



Szkolenia

DLA FRANCZYZODAWCÓW

ZARZĄDZANIE SIECIĄ FRANCZYZOWĄ - 03.12.2019

ROZWÓJ FIRMY POPRZEZ FRANCZYZĘ - 26.11.2019

DLA KANDYDATÓW NA FRANCZYZOBIORCÓW

FRANCZYZA - SPOSÓB NA WŁASNY BIZNES - 19.11.2019

Jak kupić franczyzę

Jak zarządzać franczyzą